Menu

SPLK-1001 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest SPLK-1001 study guide exam! Get yourself well prepared for the Splunk Certifications Latest SPLK-1001 QAs Splunk Core Certified User exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update SPLK-1001 real exam questions. With We latest SPLK-1001 vce, you’ll pass the Splunk Certifications Apr 27,2022 Newest SPLK-1001 practice Splunk Core Certified User exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest SPLK-1001 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the SPLK-1001 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our SPLK-1001 dumps.Questions and answers from SPLK-1001 free dumps are 100% free and guaranteed. See our full SPLK-1001 dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

When looking at a dashboard panel that is based on a report, which of the following is true?

A. You can modify the search string in the panel, and you can change and configure the visualization.

B. You can modify the search string in the panel, but you cannot change and configure the visualization.

C. You cannot modify the search string in the panel, but you can change and configure the visualization.

D. You cannot modify the search string in the panel, and you cannot change and configure the visualization.

Correct Answer: C


Question 2:

Which of the following is a best practice when writing a search string?

A. Include all formatting commands before any search terms

B. Include at least one function as this is a search requirement

C. Include the search terms at the beginning of the search string

D. Avoid using formatting clauses as they add too much overhead

Correct Answer: A


Question 3:

What type of search can be saved as a report?

A. Any search can be saved as a report

B. Only searches that generate visualizations

C. Only searches containing a transforming command

D. Only searches that generate statistics or visualizations

Correct Answer: D


Question 4:

What can be included in the All Fields option in the sidebar?

A. Dashboards

B. Metadata only

C. Non-interesting fields

D. Field descriptions

Correct Answer: C


Question 5:

When viewing the results of a search, what is an Interesting Field?

A. A field that appears in any event

B. A field that appears in every event

C. A field that appears in the top 10 events

D. A field that appears in at least 20% of the events

Correct Answer: D


Question 6:

What syntax is used to link key/value pairs in search strings?

A. Parentheses

B. @ or # symbols

C. Quotation marks

D. Relational operators such as =,

Correct Answer: D


Question 7:

When a Splunk search generates calculated data that appears in the Statistics tab. in what formats can the results be exported?

A. CSV, JSON, PDF

B. CSV, XML JSON

C. Raw Events, XML, JSON

D. Raw Events, CSV, XML, JSON

Correct Answer: D


Question 8:

In a deployment with multiple indexes, what will happen when a search is run and an index is not specified in the search string?

A. No events will be returned.

B. Splunk will prompt you to specify an index.

C. All non-indexed events to which the user has access will be returned.

D. Events from every index searched by default to which the user has access will be returned.

Correct Answer: D


Question 9:

Which search matches the events containing the terms “error” and “fail”?

A. index=security Error Fail

B. index=security error OR fail

C. index=security “error failure”

D. index=security NOT error NOT fail

Correct Answer: A

Reference: https://docs.splunk.com/Documentation/Splunk/7.3.1/SearchReference/Search


Question 10:

Which of the following is an option after clicking an item in search results?

A. Saving the item to a report

B. Adding the item to the search.

C. Adding the item to a dashboard

D. Saving the search to a JSON file.

Correct Answer: A


Question 11:

When placed early in a search, which command is most effective at reducing search execution time?

A. dedup

B. rename

C. sort

D. fields

Correct Answer: A


Question 12:

When displaying results of a search, which of the following is true about line charts?

A. Line charts are optimal for single and multiple series.

B. Line charts are optimal for single series when using Fast mode.

C. Line charts are optimal for multiple series with 3 or more columns.

D. Line charts are optimal for multiseries searches with at least 2 or more columns.

Correct Answer: C


Question 13:

A collection of items containing things such as data inputs, UI elements, and knowledge objects is known as what?

A. An app

B. JSON

C. A role

D. An enhanced solution

Correct Answer: A


Question 14:

Which of the following fields is stored with the events in the index?

A. user

B. source

C. location

D. sourcelp

Correct Answer: B


Question 15:

What is a suggested Splunk best practice for naming reports?

A. Reports are best named using many numbers so they can be more easily sorted.

B. Use a consistent naming convention so they are easily separated by characteristics such as group and object.

C. Name reports as uniquely as possible with no overlap to differentiate them from one another.

D. Any naming convention is fine as long as you keep an external spreadsheet to keep track.

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *