Menu

[PDF and VCE] Free H13-811 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

0 Comment

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your Huawei Other Certification Jun 16,2022 Newest H13-811 QAs HCNA Cloud Service exam. We will assist you clear the Newest H13-811 study guide exam with Huawei Other Certification H13-811 dumps. We H13-811 pdf are the most comprehensive ones.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H13-811 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the H13-811 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H13-811 dumps.Free sample questions of H13-811 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real H13-811 dumps.

Question 1:

Traditional IT infrastructure architecture is already unable to support efficient enterprise operations. Which of the following is not a key cause?

A. High TCO

B. Slow network rates

C. Slow service rollout and complex lifecycle management

D. I/O bottlenecks restricting application performance

Correct Answer: C


Question 2:

Which of the following statements about ECSs are true? (Choose all that apply.)

A. You can view ECS resources on the console

B. You can create and delete ECSs, reinstall and change OSs, and start or stop ECSs

C. You can use public images, private images, or shared images to apply for ECSs

D. You can add and remove extension NICs, add EIPs, attach and detach disks, and create key pairs

Correct Answer: C

Reference: https://support.huawei.com/enterprise/en/doc/EDOC1100062374/40601e95/what-is-imagemanagement-service


Question 3:

ECSs in different AZs of the same region cannot access each other.

A. True

B. False

Correct Answer: B

Reference: https://support.huawei.com/enterprise/en/doc/EDOC1100062377/4f5ef30/region-and-az


Question 4:

You cannot deploy applications on ECSs in a manner similar to that on traditional physical servers.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 5:

After an ECS is created, its bandwidth cannot be changed.

A. True

B. False

Correct Answer: A

Reference: https://support.huaweicloud.com/intl/en-us/eip_faq/faq_bandwidth_0006.html


Question 6:

Which of the following may result in failure to enable an AS policy? (Choose all that apply.)

A. No alarm policy is configured

B. The trigger time of the scheduled policy has expired

C. The system is abnormal

D. The effective time of the periodic policy has expired

Correct Answer: AD


Question 7:

Which of the following is auto scaling not recommended for? (Choose all that apply.)

A. ECSs with data logs

B. ECSs with application sessions

C. ECSs with database applications

D. ECSs with static web pages

Correct Answer: AB


Question 8:

After an AS group is deleted, ECS instances automatically created by AS will also be deleted.

A. True

B. False

Correct Answer: A

Reference: https://support.huaweicloud.com/intl/en-us/as_faq/faq_440.html


Question 9:

Which of the following policies is suitable for increasing the number of instances in an AS group at a fixed time each week?

A. Alarm

B. Scheduled

C. Periodic

D. All of above

Correct Answer: B

Reference: https://support.huawei.com/enterprise/en/doc/EDOC1100062374/71864455/as-group


Question 10:

Which of the following is a standard image type provided on the public cloud platform and available to all users?

A. Public image

B. Private image

C. Shared image

D. Marketplace image

Correct Answer: A

Reference: https://support.huawei.com/enterprise/en/doc/EDOC1100062374/40601e95/what-is-imagemanagement-service


Question 11:

Which of the following statements about the relationship between BMS and other cloud services is false?

A. After you apply for a BMS, you can install the Agent plug-in on it and complete mandatory settings. You can view BMS metrics in Cloud Eye

B. BMSs can be physically isolated without being deployed in a dedicated computing cluster

C. Images can be used to create BMSs, which improves the efficiency of BMS deployment

D. EVS disks can be attached to a BMS and the disk capacity can be expanded on demand

Correct Answer: B

Reference: https://www.huaweicloud.com/en-us/product/dcc.html


Question 12:

Which of the following are container orchestration tools? (Choose all that apply.)

A. Kubernetes

B. OpenShift

C. Docker Swarm

D. Mesos

Correct Answer: AC

Reference: https://www.slant.co/topics/3929/~best-docker-orchestration-tools


Question 13:

An EVS disk can be attached to a cloud server that comes from a different AZ as the EVS disk.

A. True

B. False

Correct Answer: B

Reference: https://support.huaweicloud.com/intl/en-us/evs_faq/evs_faq_0036.html


Question 14:

To delete a shared EVS disk that is attached to multiple cloud servers, you must detach it from all the cloud servers first.

A. True

B. False

Correct Answer: A

Reference: https://support.huawei.com/enterprise/en/doc/EDOC1100085788/803b4381/releasing-an-evsdisk


Question 15:

CBR supports four types of backups: EVS disk backups, cloud server backups, file system backups, and hybrid cloud backups.

A. True

B. False

Correct Answer: A

Reference: https://support.huaweicloud.com/intl/en-us/productdesc-cbr/cbr_01_0002.html


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *