Menu

[PDF and VCE] Free Geekcert SAP C_DS_42 PDF Real Exam Questions and Answers Free Download

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest C_DS_42 pdf exam! Get yourself well prepared for the SAP SAP-Certifications Hotest C_DS_42 practice SAP Certified Application Associate – Data Integration with SAP Data Services 4.2 exam is really a hard job. But don’t worry! We Geekcert, provides the most update exam PDF and VCEs. With Geekcert latest exam Q and As, you’ll pass the SAP-Certifications Jan 14,2022 Hotest C_DS_42 exam questions SAP Certified Application Associate – Data Integration with SAP Data Services 4.2 exam in an easy way

Geekcert C_DS_42 certification dumps : oracle, ibm and many more. Geekcert – our goal is to help all candidates pass their C_DS_42 exams and get their certifications in their first attempt. money back guarantee. Geekcert – 100% real C_DS_42 certification exam questions and answers. easily pass with a high score.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_DS_42 preparation materials from SAP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/c_ds_42.html

The following are the C_DS_42 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_DS_42 dumps.Although questions are from C_DS_42 free dumps, the validity and accuracy of the C_DS_42 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

When you log in to the Management Console, Where you must log in as a user defined?

A. Central Management Server (CMS)

B. Management Console

C. Data Services Management Console

D. Management Console navigation

Correct Answer: A


Question 2:

Management Console contains a collection of Web-based applications for administering the following Data Services features and objects.

A. Object relationship analysis

B. Job execution performance evaluation

C. Jobs and services executions

D. Data Processing

Correct Answer: ABC


Question 3:

Install the Management Console on a separate computer from other Data Services components. Where does management Console runs?

A. On your Web application server

B. On your Operational Dashboard

C. On your Data Validation Dashboard

D. On your application server

Correct Answer: A


Question 4:

Management Console is written in which language?

A. XML

B. .net

C. Html

D. Java

Correct Answer: D


Question 5:

Which connection does Management Console use to repositories?

A. JDBC connection

B. Server Connection

C. Internet Connection

D. JDNC Connection

Correct Answer: A


Question 6:

By which application you do Manage your production environment including batch job execution, real-time services, web services, adapter instances, server groups, central repositories, profiler repositories, and more?

A. Administrator

B. Impact and Lineage Analysis

C. Operational Dashboard

D. Data Validation Dashboard

E. Auto Documentation

F. Data Quality Reports

Correct Answer: A


Question 7:

By which application you do Analyze the end-to-end impact and lineage for source and target objects used within the Data Services local repository?

A. Administrator

B. Impact and Lineage Analysis

C. Operational Dashboard

D. Data Validation Dashboard

E. Auto Documentation

F. Data Quality Reports

Correct Answer: B


Question 8:

By which application you do View dashboards that provide at-aglance statistics, status, and performance of your job executions for one or more repositories over a given time period?

A. Administrator

B. Impact and Lineage Analysis

C. Operational Dashboard

D. Data Validation Dashboard

E. Auto Documentation

F. Data Quality Reports

Correct Answer: C


Question 9:

By which application you do Evaluate the reliability of your target data based on the validation rules you created in your batch jobs. Quickly review, assess, and identify potential inconsistencies or errors in source data?

A. Administrator

B. Impact and Lineage Analysis

C. Operational Dashboard

D. Data Validation Dashboard

E. Auto Documentation

F. Data Quality Reports

Correct Answer: D


Question 10:

By which application you do View, analyze, and print graphical representations of all objects as depicted in the Designer including their relationships, properties, and more?

A. Administrator

B. Impact and Lineage Analysis

C. Operational Dashboard

D. Data Validation Dashboard

E. Auto Documentation

F. Data Quality Reports

Correct Answer: E


Question 11:

By which application you do View and export reports for batch and realtime jobs, such as job summaries and data quality transform reports?

A. Administrator

B. Impact and Lineage Analysis

C. Operational Dashboard

D. Data Validation Dashboard

E. Auto Documentation

F. Data Quality Reports

Correct Answer: F


Question 12:

What do you call for that particular link of Clicking to open a dialog box for changing a variety of options depending on the selected application?

A. Settings

B. Home

C. Logout

D. Question mark icon

Correct Answer: A


Question 13:

What do you call for that particular link of Clicking to exit the Management Console application and Data Services software, and display the log in page?

A. Settings

B. Home

C. Logout

D. Question mark icon

Correct Answer: C


Question 14:

What do you call for that particular link of Clicking to return to the Management Console home page where you can select another application, for example?

A. Settings

B. Home

C. Logout

D. Question mark icon

Correct Answer: B


Question 15:

What do you call for that particular link of Clicking to Click to open the Documentation Map, which lists the SAP Data Services technical documentation available to end users or administrators, and a link to the customer portal where you can find the latest versions of the documentation?

A. Settings

B. Home

C. Logout

D. Question mark icon

Correct Answer: D


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *