Menu

[PDF and VCE] Free Geekcert Oracle 1Z0-900 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

0 Comment

Geekcert ensures to provide the most update Jan 14,2022 Hotest 1Z0-900 practice Java EE 7 Application Developer exam questions with the most accurate answers. Geekcert Oracle Database Hotest 1Z0-900 vce dumps are the most complete and authoritative exam preparation materials with which one can pass the Oracle Database Hotest 1Z0-900 QAs exam in an easy way. Preparing for Oracle Oracle Database Hotest 1Z0-900 free download Java EE 7 Application Developer exam is really a tough task to accomplish. But Geekcert will simplified the process.

the Geekcert 1Z0-900exam | pass the 1Z0-900 exam on your first try! updated 2016 for all 1Z0-900 top certifications | Geekcert . Geekcert – leading provider on all 1Z0-900 certification real exam practice and test questions and answers. Geekcert free certification 1Z0-900 exam | Geekcert practice 1Z0-900 exams | Geekcert test 1Z0-900 questions.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-900 preparation materials from Oracle Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/1z0-900.html

The following are the 1Z0-900 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-900 dumps.If you need to check sample questions of the 1Z0-900 free dumps, go through the Q and As from 1Z0-900 dumps below.

Question 1:

Which interface should you implement if you want to be alerted to the lifecycle events surrounding your task being executed by a ManagedExecutorService?

A. the Runnable Interface

B. the ManagedExecutorTask interface

C. the TaskEventListener interface

D. the ManagedTaskListener interface

Correct Answer: D

Reference: https://github.com/javaee/concurrency-ee-spec/blob/master/api/src/main/java/javax/enterprise/concurrent/ManagedExecutorService.java


Question 2:

What is true about Message-Driven Beans (MDBs)?

A. MDBs can participate in transactions.

B. MDBs are invoked synchronously.

C. Each MDBs can process messages only from a single client.

D. MDBs retain data caches between client calls.

Correct Answer: A

Reference: https://docs.oracle.com/javaee/7/tutorial/ejb-intro003.htm


Question 3:

You have been asked to implement internationalization in your JSF web application. Where do you configure the supported locales?

A. in the tag of the Facelet page

B. in the web.xml file

C. in the faces-config.xml file

D. in the src folder

Correct Answer: A


Question 4:

Given the code fragment:

Which code can be added to register both of these methods to receive BankEvent notifications only if an instance of BankActivityService is already instantiated in the current context?

A. @Observes(notifyObserver=IF_EXISTS) on line 3 and line 6

B. @Observes(during=IN_PROGRESS) on line 1

C. @Observes(during=AFTER_COMPLETION) on line 1

D. @Observes(notifyObserver=IF_EXISTS) on line 4 and line 7 before method parameter declaration

Correct Answer: A

Reference https://docs.oracle.com/javaee/7/tutorial/cdi-adv005.htm


Question 5:

Which code snippet prints the exception error message as part of the page output?

A.

B.

C.

D.

Correct Answer: D

Reference: https://www.geeksforgeeks.org/3-different-ways-print-exception-messages-java/


Question 6:

Given the code fragment from a Facelet page:

On Line 1, you ae asked to insert a search box that displays the text “Search Here” via a placeholder. Assume searchMB is a valid Managed Bean.

Which two options enable you to create a search box with a placeholder attribute on Line 1? (Choose two.)

A.

B.

C.

D.

E.

Correct Answer: CE


Question 7:

Given the code fragment:

Which method should be used on line 3 to enable default validation mechanism?

A. u.setProperty(String, Object)

B. u.setProperty(Schema)

C. u.setEventHandler(ValidationEventHandler)

D. u.setAdapter(XmlAdapter)

Correct Answer: D

Reference: https://docs.oracle.com/javaee/6/api/javax/xml/bind/Unmarshaller.html


Question 8:

How do you specify a default error page in your web.xml file?

A. /general-error.html

B. * /general-error.html

C. * /general-error.html

D. /general-error.html

Correct Answer: B

Reference: http://www.codejava.net/java-ee/servlet/how-to-handle-error-in-web-xml-for-java-web-applications


Question 9:

Given the code fragment: And

Which two steps, when performed independently, enable the index.xhtml page to print the following text: The Id is 12345? (Choose two.)

A. Replace line 2 with: @Inject public void setAcc(Account acc)

B. Replace line 3 with: @Inject public Account getAcc()

C. Replace line 1 with: @Inject private Account acc;

D. Replace line 3 with: public @Inject Account getAcc()

E. Replace line 1 with: private @Inject Account acc;

F. Replace line 2 with: public void setAcc(@Inject Account acc)

Correct Answer: DF


Question 10:

Given:

What code needs to be added to line 1 for MyMapper bean instances to be correctly passivated?

A. @Stateless @PassivationCapable

B. @Stateless

C. @Stateful @PassivationCapable

D. @Stateful

Correct Answer: D

Reference: https://docs.oracle.com/javaee/6/tutorial/doc/giplj.html#gipln


Question 11:

Which URL represents an invalid approach to pass a parameter to a REST resource?

A. /Employees?value=1

B. /Employeesandvalue=1

C. /Employees/1

D. /Employees;value=1

Correct Answer: D


Question 12:

Given the code fragments:

What code should you add to the body of the updateEmployee method in order to save pending changes to the database?

A. entityManager.merge(emp);

B. Context. Ctx = new InitialContext(); UserTransaction utx = (UserTransaction)ctx.lookup(“java:comp/UserTransaction”); utx.begin(); entityManager.merge(emp); utx.commit();

C. entityManager.lock(emp); EntityManager.merge(emp);

D. entityManager.getTransaction().begin(); entityManager.merge(emp); entityManager.getTransaction().commit();

Correct Answer: B


Question 13:

Given the code fragments: Which action completes this composite primary key implementation?

A. Add @IdClass annotation at line 1.

B. Add @Embeddable annotation at line 1 and replace both @Id annotations with @EmbeddedId annotations.

C. Add @IdClass(ContactId.class) annotation at line 2.

D. Add @Embeddable annotation at line 1 and @EmbeddedId(ContactId.class) at line 2.

Correct Answer: D


Question 14:

Given the code fragment:

How can you apply DateConverter to the birthday field?

A. by adding @Convert(to=Date.class) at line 3

B. by invoking the setConverter(DateConverter.class) method on the EntityManager object

C. by adding @Converter(autoApply=true) at line 1

D. by adding @Convert((DateConverter.class)) at line 2

Correct Answer: A


Question 15:

Which class do you use to handle an incoming JSON Message as a stream?

A. JsonReader

B. JsonObjectBuilder

C. JsonParser

D. JsonObject

Correct Answer: A

Reference: https://docs.oracle.com/javaee/7/tutorial/jsonp002.htm


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *