Menu

[PDF and VCE] Free Geekcert HP HPE2-W02 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

0 Comment

One of my colleague recommend me that Geekcert HPE Sales Certified Hotest HPE2-W02 exam questions dumps are effective and helpful. Thank goodness I followed up with him and choose Geekcert as my assistance on my HPE Sales Certified Newest HPE2-W02 study guide Selling Aruba Products and Solutions certification exam! I passed my HP HPE Sales Certified Newest HPE2-W02 QAs exam very easily. I was lucky, all my questions in the exams were from my HP HPE Sales Certified Jan 15,2022 Newest HPE2-W02 study guide dumps.

Geekcert | HPE2-W02 certification materials | videos | study guides. get HPE2-W02 certification with Geekcert study materials and practice tests. Geekcert – help candidates on all HPE2-W02 certification exams preparation. pass HPE2-W02 certification exams, get HPE2-W02 certifications easily. get your HPE2-W02 certification easily. Geekcert expert team is ready to help you.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE2-W02 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe2-w02.html

The following are the HPE2-W02 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE2-W02 dumps.Although questions are from HPE2-W02 free dumps, the validity and accuracy of the HPE2-W02 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

A customer needs a network infrastructure upgrade.

Which characteristic should you use as the primary deciding factor between proposing HPE OfficeConnect or Aruba solutions?

A. whether the customer requires 802.11ac

B. the company vertical

C. the company size and number of users

D. whether the customer requires wired or wireless access

Correct Answer: C


Question 2:

A customer needs an AP that provides Wave 2 802.11ac for an outdoor environment. Which AP Series meets the need?

A. AP 340

B. AP 303H

C. AP 360

D. AP 330

Correct Answer: C


Question 3:

A mid-sized customer is having trouble deciding between in a controllerless Aruba solution and a controller-based one. What can you explain to the customer about how Aruba protects the company\’s investment?

A. The same Aruba APs can be deployed in controllerless Instant mode and then later changed to controlled mode.

B. Aruba offers a buy-back program for controllerless Instant APs, making it cost effective to later deploy controlled APs.

C. There is no difference in features and capabilities between a controllerless and controller-based Aruba solution.

D. Aruba uses a cloud subscription-based licensing model for controllerless APs, and these licenses can be upgraded to controller licenses.

Correct Answer: B


Question 4:

What is one way that industry analysts recognize Aruba\’s leadership in the industry?

A. Gartner awarded Aruba the number two spot in five out of six use cases in its 2018 Critical Capabilities for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure report.

B. Industry analyst CRN recognizes Aruba primarily for its wireless expertise.

C. Industry analysts have praised Aruba for its multiple wired and wireless architectures.

D. Gartner has given Aruba the title of market leader in the wireless or wired and wireless LAN Access Magic Quadrant for more than 12 years in a row.

Correct Answer: A


Question 5:

Which challenge does the increase of digital learning environments present to primary schools?

A. Schools are not deploying enough wired and wireless IoT devices for the digital learning environments to succeed.

B. Schools often have too large of an IT department, which can result in a network that is too mismanaged and siloed to meet performance requirements.

C. Schools lack the budget to obtain a reliable wired and wireless network that can handle the increase in devices and connectivity needs.

D. Schools have focused primarily on cloud solutions for the past decade, so switching back to an on-prem infrastructure seems daunting.

Correct Answer: C


Question 6:

Which customer statement indicates that you have an ideal opportunity for selling an Aruba mobile engagement solution?

A. “Airports are known for being a hassle, but we want to change this. We would like to give travelers a way to find parking, navigate to their gate on a map, and find deals.”

B. “We want to use technology to accelerate student learning, but to achieve this we need a network that gives priority handling to collaboration and multi-media apps.”

C. “We are a fast paced game design company, but developers have been complaining about unresponsive applications, and we think that a slow network is to blame.”

D. “Our business is ever-expanding and we have added so many new mobile devices and so much wireless equipment that our admins cannot keep track of them. We need a way to simplify management.”

Correct Answer: B


Question 7:

You have proposed Aruba 8400 switches as core switches for a customer. The customer is very concerned about the network always being on and has indicated that no maintenance window is permitted even for a core switch software upgrade. What feature of this switch should you explain?

A. Backplane stacking

B. Network Analytics Engine (NAE)

C. Virtual Switching Extension (VSX)

D. ArubaOS-CX Python-based APIs

Correct Answer: C

Reference: https://www.arubanetworks.com/assets/ds/DS_8400Series.pdf


Question 8:

A customer is concerned about the performance of the company\’s wireless network. What two Aruba features would you emphasize in your discussions with this customer? (Select two.)

A. Web Content Classification

B. AirMatch

C. Deep packet inspection

D. Dynamic segmentation

E. RFProtect

Correct Answer: BD


Question 9:

What correctly describes the addressable market for SD-WAN and the opportunity that it presents?

A. While the SD-WAN market experienced rapid growth over the past 5 years, the market is now slowing down and experiencing a small reduction in growth.

B. While the SD-WAN market is much smaller than the campus switching and WLAN market in absolute value, the SD-WAN market is growing more rapidly.

C. The SD-WAN market is experiencing slow growth at rates comparable to the campus and switching market as a whole, and it should peak in the next 5 years.

D. The SD-WAN market is experiencing very rapid growth and will overtake the campus switching and WLAN markets in absolute value within the next 2 years.

Correct Answer: A


Question 10:

You have already determined that a customer has a distributed enterprise. Which question will help qualify the customer for the Aruba SD-Branch solution?

A. Do you use a SIEM today, and is it satisfying your needs for scalability and attack detection?

B. Have you considered using MPLS to reduce costs?

C. How do you access cloud services, and what issues are you seeing with your current router?

D. Which branches experience the smallest and highest traffic loads?

Correct Answer: D

Reference: https://www.arubanetworks.com/solutions/sd-branch/


Question 11:

What business benefit does Aruba AirMatch provide?

A. better load balancing and availability for controllers

B. enhanced user experience in dense environments

C. simpler troubleshooting with AP and client tracking

D. better security through matching policies on wireless and wired

Correct Answer: B

Reference: https://h20195.www2.hpe.com/V2/getpdf.aspx/c05279008.pdf?ver=2


Question 12:

For which customer are HPE Office Connect OC20 APs the right solution?

A. a university that needs to provide home wireless services and VPN access for faculty

B. a medium business with 570 employees that needs a simple cloud-managed wireless solution

C. a small business with 46 employees and the need for simple plug-and-play Wi-Fi

D. a retailer that needs to support a large number of small branch sites

Correct Answer: C

Reference: https://www.hpe.com/sg/en/product-catalog/networking/networking-wireless/pip.hpe-officeconnect-oc20-802dot11ac-series-access-points.1010099011.html


Question 13:

What is an advantage of the Aruba Software Platform? (Select two.)

A. It makes the underlying infrastructure smarter, helping to deliver contextual experiences for end users and line-of-business teams.

B. It uses proprietary technologies that prevent third-party integration, providing more sales opportunities for Aruba.

C. It embeds the ArubaOS-CX Network Analytics Engine (NAE) into all wired and wireless infrastructure to improve security.

D. It is the industry\’s first WLAN software platform that offers exclusive cloud deployment so that customers have a single simple choice.

E. It is programmable, with an API-first design that helps to encourage automation and integration.

Correct Answer: CD


Question 14:

Which customer is a good target for an Aruba SD-Branch solution?

A. an enterprise that needs to add one large branch over MPLS

B. a retailer that needs to support a large number of small branch sites

C. a university that needs to provide VPN access for faculty at home

D. a small to medium business (SMB) that needs a simple solution to add a branch.

Correct Answer: B

Reference: https://www.arubanetworks.com/assets/wp/WP_SDBranchOverview.pdf


Question 15:

What is one challenge that is pushing customers toward SD-WAN solutions?

A. need to move to exclusive MPLS for branch connections

B. lack of control over and visibility into WAN traffic

C. insufficient security expertise in IT staff at branches

D. too few products and solutions at the branches across their WAN

Correct Answer: A

Reference: https://searchnetworking.techtarget.com/feature/SD-WAN-technology-eases-network-operational-challenges


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *