Menu

[PDF and VCE] Free CSM-001 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

0 Comment

Do not worry about that if you are stuck in the GAQM certification Latest CSM-001 practice exam difficulties, We will assist you all your way through the GAQM certification Apr 26,2022 Hotest CSM-001 QAs Certified Scrum Master (CSM) exam with the most update GAQM certification CSM-001 exam questions. We exam CSM-001 pdf are the most comprehensive material, covering every key knowledge of Newest CSM-001 study guide Certified Scrum Master (CSM) exam.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest CSM-001 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the CSM-001 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our CSM-001 dumps.If you need to check sample questions of the CSM-001 free dumps, go through the Q and As from CSM-001 dumps below.

Question 1:

Which of the following is not a Product Owner responsibility?

A. Running the daily scrum meeting

B. Team communication

C. Gathering requirements for Product Backlog items

D. Inspecting work at Sprint Review

Correct Answer: A


Question 2:

How should items in the Product Backlog be ordered?

A. Alphabetically first and then by list order in the Product Backlog

B. Grouped by business features first and then chronologically by date of original business request

C. Prioritized by business importance first. The items that result in biggest ROI, must be priorized first

D. Chronologically by date of original business request first and then by list order in the Product Backlog

Correct Answer: C


Question 3:

The Scrum Framework encompasses rules or guidelines for documentation?

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 4:

The individual, detailed pieces of work that are needed to convert a product backlog item into a working software component or solution are called:

A. User Stories

B. Use cases

C. Line items

D. Tasks

Correct Answer: D


Question 5:

Which of the following is not a Scrum artifact?

A. User Stories

B. Sprint Backlog

C. Product Backlog

D. Software Increment

Correct Answer: A


Question 6:

You are the new Scrum Master at a company currently doing RUP in three month iterations. Your current task in switching from RUP to Scrum is to define how long the Sprint cycle should be. In what units of time should you define the sprint cycle?

A. A fixed amount of months

B. A fixed amount of weeks, excluding holidays

C. A fixed amount of days

D. A fixed amount of hours

Correct Answer: C


Question 7:

Which of the following is not a Scrum cycle activity?

A. Sprint retrospective

B. Daily scrum

C. Weekly inspection

D. Sprint planning

Correct Answer: C


Question 8:

Which of the following statements best describes Product Backlog items?

A. Undefined or poorly defined Product Backlog items should be placed on the Product Backlog with a low priority

B. All Product Backlog items are the result of a(n) analysis, requirements and/or design phase(s).

C. Undefined or poorly defined Product Backlog items should be kept out from the Product Backlog until sufficient detail is known.

D. Every Product Backlog item, whether low priority or high priority, should possess sufficient detail for the Team to complete in a Sprint.

Correct Answer: C


Question 9:

Under what circumstances should separate Product Backlogs be maintained?

A. There are several Product Owners for one product. Each Product Owner should have their own Product Backlog

B. There are multiple teams working on independent products. Each unique combination of team and product should have an independent Product Backlog

C. There are multiple product features being developed by the same team.

D. There are multiple teams working on the components of the same product. Each team should an independent Product Backlog

Correct Answer: B


Question 10:

Which of the following is not a Product Owner responsibility?

A. Maintaining the Product Backlog with current information

B. Working with stakeholders to determine and detail product features

C. Assigning tasks to team members

D. Prioritizing the Product Backlog

Correct Answer: C


Question 11:

The Sprint planning meeting is comprised of how many sections?

A. 4

B. 3

C. 2

D. 1

Correct Answer: C


Question 12:

From the activities given, which is the latest step in sequence of the Scrum framework?

A. Daily scrum

B. Sprint retrospective

C. Sprint review

D. Sprint planning

Correct Answer: B


Question 13:

Which of the following is not a Scrum Master responsibility?

A. Establish priorities together with product owner for Product Backlog items

B. Preventing Senior Management from shifting team priorities

C. Empowering the team

D. Socializing scrum throughout the organization

Correct Answer: B


Question 14:

Which of the following is reflected in a Sprint Burn down Chart?

A. Team Members Name

B. Number of Product Backlog Items Completed

C. Number of Tasks Remaining

D. Work Hours Remaining

Correct Answer: D


Question 15:

Under what circumstances should the Product Backlog be reprioritized?

A. The Scrum Master should reprioritize the Product Backlog only at the end of a new Sprint

B. The Scrum Master should reprioritize the Product Backlog only at the beginning of a new Sprint

C. The Team should reprioritize the Product Backlog only at the end of a new Sprint.

D. The Product Owner should reprioritize the Product Backlog whenever new information is learned

Correct Answer: D


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *