Menu

[PDF and VCE] Free adm-201 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your adm-201 exam! Get yourself well prepared for the Salesforce Certified Administrator adm-201 Administration Essentials for New Admins exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update adm-201 vce. With We latest latest adm-201 dumps, you’ll pass the Salesforce Certified Administrator adm-201 Administration Essentials for New Admins exam in an easy way

Visit our site to get more adm-201 Q and As:https://www.passitdump.com/ADM-201.html (1599 QAs Dumps)
Question 1:

Where would you make a field required?

Correct Answer: Page Layout


Question 2:

What happens if a WF task is assigned to a role containing more than one person?

Correct Answer: The owner of the record that triggered the rule becomes the task assignee.


Question 3:

Limitation for an organization related to triggers?

Correct Answer: SF limits the number of time triggers an organization can execute per hour. The limits are as follows: Developer Edition: 50 Enterprise Edition: 500 Unlimited Edition: 1000


Question 4:

Match the workflow steps with the setup requirement:

Correct Answer: Task – Select the Subject, status and priority Email Alert – Select a template Field Update – Select a field Rule – Select the subject status and priority


Question 5:

How can users obtain a security token?

Correct Answer: 1. By changing their password 2. By resetting their security token via the Salesforce UI


Question 6:

What profile permission is required for editing and deleting public tags?

Correct Answer: Tag Manager. Note: Tag Manager is enabled by default for the System Administrator profile.


Question 7:

What does the Role Hierarchy control?

Correct Answer: Controls data visibility and record roll up


Question 8:

How does the Import Wizard perform matching when updating records?

Correct Answer: By Salesforce ID


Question 9:

What are the field property options for Custom Fields?

Correct Answer: Required, Read-Only, External ID, Unique


Question 10:

Define the Marketing User Profile.

Correct Answer: Standard user perm can import leads for the Org


Question 11:

What can Delegated Admins do?

Correct Answer: View All and Modify ALL Access by Object


Question 12:

How does a Profile differ from a Role?

Correct Answer: Profile controls what a user can do with records (read, create, edit, delete. The Role controls the level of visibility that users have to organizations data.


Question 13:

Why utilize Account Teams and Sales Teams?

Correct Answer: Teams are used for collaboration, sharing, and for reporting purposes.


Question 14:

What elements are required for a workflow approval process?

Correct Answer: Check the answer in

Approval Action Approval Process Approval Request Approval Steps Assigned Approver(s) Email Approval Request Initial Submission Action Final Approval Action Final Rejection Action Outbound Messages Record Locking


Question 15:

When you define a Data Validation Rule, what must you also define?

Correct Answer: The error message.


Visit our site to get more adm-201 Q and As:https://www.passitdump.com/ADM-201.html (1599 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *