Menu

[PDF and VCE] Free 1Z0-532 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

0 Comment

Do not worry about that if you are stuck in the On-Premise Applications Hotest 1Z0-532 QAs exam difficulties, We will assist you all your way through the On-Premise Applications Latest 1Z0-532 pdf dumps Oracle Hyperion Financial Management 11 Essentials exam with the most update On-Premise Applications 1Z0-532 actual tests. We exam 1Z0-532 vce are the most comprehensive material, covering every key knowledge of Jun 26,2022 Newest 1Z0-532 pdf dumps Oracle Hyperion Financial Management 11 Essentials exam.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-532 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-532 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-532 dumps.Real questions from 1Z0-532 free dumps. Download demo of 1Z0-532 dumps to check the validity.

Question 1:

EPMA provides a Shared Dimension Library for maintaining EPM dimensions. Identify two reasons that would make you consider using EPMA to maintain dimensions over FM Classic metadata files? (Choose two.)

A. You can use the same metadata file format from FM Classic to import dimensions In EPMA.

B. Dimensions can be shared across applications or can be local to a specific application.

C. In EPMA, you can make a change to a member in a shared dimension once and sync ft across FM and Planning applications.

D. You can assign member access security in the EPMA dimension library for a shared dimension and sync it across FM and Planning applications.

Correct Answer: CD


Question 2:

Identify three valid application settings. (Choose three.)

A. MaxNumDocAttachments

B. UseSecurityForEntities

C. UseSecurityForValue

D. Va1idationAccount

E. SupportSubmissionPhaseforEntity

Correct Answer: ABD


Question 3:

You need to migrate an FM application in version 11 from development to production. Your environment has two instances of Shared Services, one for development and one for production. Identify the two true statements about using Life Cycle Management to perform the application migration from development to production within this environment. (Choose two.)

A. You can select specific objects to migrate or all objects to migrate.

B. Migrating applications from development to production in disconnected environments, where there are two instances of Shared Services, is not supported.

C. Life Cycle Management will migrate both objects and data.

D. Life Cycle Management will generate an XML file that can be modified and used for importing to target applications.

E. The only role necessary to perform LCM activities is Application Administrator.

Correct Answer: AD


Question 4:

Identify the three true statements about I/C activity. (Choose three.)

A. Intercompany transactions are eliminated at the first common parent.

B. Intercompany transactions can be processed for both open and closed periods.

C. Matching tolerances can be set by percent, dollar amount, or both.

D. Eliminations are processed during both Calculation and Consolidation processes.

E. I/C reports are available to display transactions by status-Matched, Mismatched, or Unmatched.

Correct Answer: ACE


Question 5:

For metadata loads, you can import changes to metadata for which three application elements? (Choose three.)

A. Periods

B. Accounts

C. Entities

D. Currencies

E. Value

Correct Answer: BCD


Question 6:

For a classic application, what are the two valid methods to extract metadata to a text file? (Choose two.)

A. You can extract metadata using the EPMA file generator.

B. Metadata can be extracted from within FM under extract tasks.

C. Metadata can be extracted from within EPMA Dimension Library.

D. Metadata can be extracted from the File > Export menu.

E. Metadata can be extracted from an FDM application.

Correct Answer: AB


Question 7:

The Audit Intersection link in Data Grid menus takes the user to:

A. The Data Audit listing for the cell

B. The FDM location used to load the data

C. The database log for the data storage table

D. The Task Audit page

E. Line item details

Correct Answer: D


Question 8:

The organization by period feature is used for what two purposes? (Choose two.)

A. Segregating rules by month and year

B. Controlling when entities consolidate into specific parents

C. Organizing the period dimension into multiple hierarchies

D. Managing the ownership percentage of one entity by others

E. Maintaining stored data values for changes in the Entity structure over time

Correct Answer: BE


Question 9:

If Sample Company 1230LAP has an intercompany balance with sample company PQR, when is the balance eliminated, assuming that consolidation rules have not been enabled in Application Settings?

A. All eliminations occur within the uppermost member on each of the entity dimension hierarchies.

B. Eliminations occur in the [Elimination] value members of the children of the first common parent entity.

C. Eliminations occur in the [Elimination] value members of the children of the first common parent account.

D. If the consolidation rule in Application Settings is not enabled, the intercompany accounts do not eliminate.

Correct Answer: B


Question 10:

How many custom dimensions do Financial Management applications allow?

A. 2

B. 3

C. 4

D. 5

E. None. Financial Management supports only fixed dimensions.

Correct Answer: C


Question 11:

You need to copy an FM Classic application including data from the production environment to the test environment to test new business rules.

How can you do this?

A. Use the FMCopyApplication.exe utility.

B. Copy the application using the Admin Task list, select Extract Application and then import into a new application.

C. Select the Copy User Provisioning in Shared Services.

D. Use Life Cycle Management to migrate the artifacts and data.

E. Use the EPMA File Generator Utility to extract and import metadata.

Correct Answer: A


Question 12:

The Value dimension stores detail from child to parent for which dimension?

A. View

B. Entity

C. Account

D. Currency

E. Scenario

Correct Answer: B

The Value dimension represents the different types of values stored in your application, and can include the input currency, parent currency, adjustments, and consolidation detail such as proportion, elimination, and contribution detail. For example, the Entity Currency member stores the value for an entity in its local currency. The Parent Currency member stores the value for an entity translated the to currency of its parent entity. The Value dimension is useful for providing an audit trail of the transactions applied to data.


Question 13:

Custom dimensions may be used to perform

A. Cash Flows

B. Roll forwards

C. Historical Overrides

D. B and C

E. A, B, and C

Correct Answer: E


Question 14:

Identify the two features that are available for data forms but not data grids. (Choose two.)

A. View and update data

B. View calculation and consolidation status

C. Change point of view selections

D. Drill in and out on row and column members

E. Export to Excel

F. Open in Smart View

Correct Answer: EF


Question 15:

Identify the two true statements about property value inheritance for dimension members in EPMA. (Choose two.)

A. Property values are always inherited from ancestors and cannot be changed.

B. Property values are inherited from the closest ancestor except when a property value has been specifically entered.

C. You must manually enter and store property values for all the dimension members.

D. Property value inheritance decreases maintenance requirements for dimensions.

E. Inheritance takes precedence over properties defined in metadata load files.

Correct Answer: BD


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *