Menu

[PDF and VCE] Free 1Z0-439 VCE and PDF, Exam Materials Instant Download

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest 1Z0-439 study guide exam! Get yourself well prepared for the Industries Hotest 1Z0-439 pdf Primavera Unifier 2016 Implementation Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-439 pdf. With We latest 1Z0-439 new questions, you’ll pass the Industries Jun 23,2022 Newest 1Z0-439 QAs Primavera Unifier 2016 Implementation Essentials exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-439 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-439 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-439 dumps.Real questions from 1Z0-439 free dumps. Download demo of 1Z0-439 dumps to check the validity.

Question 1:

A trigger element in a conditional workflow is defined ________.

A. in Outgoing links

B. in the steppreceding the Condition

C. with the Condition icon

D. in the steps following the Condition

Correct Answer: D


Question 2:

Which two statements are true about User Preference templates? (Choose two.)

A. They can be routed for approvals in a Business Process.

B. Only one User Preference template can be active.

C. You can have multiple User Preference templates.

D. They are automatically applied when importing users.

Correct Answer: CD


Question 3:

As a Sponsoring Company, you want to remove a Partner Companydue to its poor performance. When the Partner Company is removed, you also want to ensure that the Partner Company users are inactivated.

What happens if you remove a Partner Company from a Sponsoring Company?

A. The Partner Company can never be re-addedto the Sponsoring Company.

B. The Partner Company users are inactivated.

C. The Partner Company users continue to access the Sponsoring Company.

D. All users remain active.

Correct Answer: B


Question 4:

You are building a workflow and specifying conditional routing. There are multiple conditions that must be met.

How do you do this?

A. Set up a Form with a drop-down menu.

B. Set up an Oroperator.

C. Set up an And operator.

D. Set up a Data Picker.

Correct Answer: A


Question 5:

Identify one benefit of using Folder Structure templates.

A. to manage or controlproject documents

B. to assign permissions to documents

C. to store project documents or deliverables

D. consistent document management protocols across projects

Correct Answer: A


Question 6:

When can an assignee decline a task if an option is enabled for a step?

A. if there are multiple assignees on the step and the others have all already declined

B. if the assignee is the only assignee on the step and has the ability to add assignees on the step

C. if the assignee is the only assignee on the step andhas the ability to add CC

D. if there are multiple assignees on the step who are yet to accept/decline the task

Correct Answer: D


Question 7:

Which two actions occur when a Shell is transitioned to Active status? (Choose two.)

A. Workflows restart.

B. Accepted Business Processes return to action Forms.

C. Accepted Business Process Forms become View Forms.

D. Scheduled jobs are cancelled.

Correct Answer: AD


Question 8:

The Location tab in a SingleInstance Shell is disabled because ______.

A. Single Instance Shells are always at the top of the hierarchy

B. no permission has been assigned to locate the Shell

C. navigation tabs have not been configured

D. the Shell hierarchy is not defined

Correct Answer: B


Question 9:

Identify two Business Process typeswhere the Find tab interface in Log Properties is split two halves (Choose two.)

A. Document

B. Simple

C. Line Item

D. Text

E. Shell

Correct Answer: AC


Question 10:

When a Program is created, a Program Administrators Group is automatically created.

Who is the default member of that Group?

A. the user who has been entered as an administrator

B. the creator of the Program

C. the System administrator

D. the Company administrator

Correct Answer: D


Question 11:

Identify two mandatory Data Elements on a Shell Attribute Form. (Choose two.)

A. Project Manager

B. Administrator (based on uuu administrator)

C. Shell Name (based on uuu shell name)

D. Shell Name (based on SYS shell name)

E. Administrator (based on SYS administrator)

Correct Answer: DE


Question 12:

Your customer wants to copy a Shell template and include their Project Cost Sheet and Funding Sheets in the new template.

Identify twomodules that must be selected when performing the copy action (Choose two.)

A. Cash Flow

B. Commitment Funding Sheet

C. Cost Sheet

D. Schedule of Values

E. Funding Sheet

Correct Answer: CE


Question 13:

Which statement is true about Member Company?

A. It is the company that is a subset of the owner company.

B. It is the company that is hosting the project.

C. It is the company that bought Unifier.

D. It is the company that is invited to work within a Unifier project or Shell.

Correct Answer: D


Question 14:

When a workflow step is enabled for integration, assignees must be pre-assigned on _______.

A. the following step

B. the previous step

C. the same step

D. the End step

Correct Answer: A


Question 15:

View the Exhibit.

You want to set up a BusinessProcess. You navigate to this screen. However, you do not see the Business Process that you want to set up.

A. The Business Process does not exist.

B. The Business Process has not been activated.

C. The Business Process does not have a beginning or an end step.

D. The Business Process does not have users assigned.

Correct Answer: D


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *