Menu

[PDF and VCE] Format for Free C_TADM55_75 Dumps With Exam Questions Download

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest C_TADM55_75 pdf exam! Get yourself well prepared for the SAP Certified Technology Associate Jun 29,2022 Newest C_TADM55_75 QAs SAP Certified Technology Associate – System Administration (SAP HANA) with SAP NetWeaver 7.5 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update C_TADM55_75 vce. With We latest C_TADM55_75 exam questions, you’ll pass the SAP Certified Technology Associate Hotest C_TADM55_75 QAs SAP Certified Technology Associate – System Administration (SAP HANA) with SAP NetWeaver 7.5 exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest C_TADM55_75 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the C_TADM55_75 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our C_TADM55_75 dumps.Free sample questions of C_TADM55_75 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real C_TADM55_75 dumps.

Question 1:

Which are different installation options for SAP NetWeaver AS?

A. SAP NetWeaver AS Java

B. SAP NetWeaver AS Microsoft .NET

C. SAP NetWeaver AS ABAP

D. SAP NetWeaver AS ABAP Java

Correct Answer: BC


Question 2:

The SAP Web Dispatcher is delivered with Central Services (enqueue service and message service). In the standard installation, you will find this in the directory (Please choose one correct answer)

A. /usr/sap//SCS01/trans

B. /usr/sap//SCS01/run

C. /usr/sap//SCS01/exe.

D. /usr/sap//SCS01/work.

Correct Answer: C


Question 3:

The client export performed in the source system exports the client data this export process will generate data files at the operating system level. (More than one answers are true)

A. Client-specific data

B. Client-independent data

C. RO contains

D. SAPscript texts

Correct Answer: C


Question 4:

Which features are created automatically once you define a transport domain controller in an (ABAP-based) SAP landscape? (Choose four)

A. The transport profile for the transport control program tp is generated in the file system.

B. The TMS configuration is stored in the database and the file system.

C. The transport profile for the transport control program tp is generated in the database.

D. The user TMSADM is created.

E. The RFC destinations required for the TMS are generated.

Correct Answer: ABDE


Question 5:

You are maintaining User Management Engine (UME) principles using the Identity Management tool of an AS Java- based SAP system.

To which of the following can you directly assign a UME group?

There are 2 correct answers to this question.

A. JEE security roles

B. UME actions

C. Java users

D. UME roles

Correct Answer: CD


Question 6:

Which user in SAP HANA are internal users within the SAP HANA database and cannot log on from outside?

A. SYSTEM user

B. Technical users

C. Users

D. Application-specific technical users

Correct Answer: C


Question 7:

Which of the following statements regarding the monitoring of an AS ABAP Java system are true, when you are using a separate central monitoring system? Please choose the correct answer

A. For monitoring an AS ABAP Java-based SAP system, you will use the agent SAPCCMSR for monitoring the AS Java.

B. The central monitoring system must be of a higher SAP release of the monitored SAP system.

C. Central monitoring of AS ABAP Java-based SAP systems can only be carried out using a separate AS ABAP Java-based SAP system.

D. The central monitoring system must have the System ID “CEN”.

Correct Answer: A


Question 8:

With The SAP NetWeaver Identity Management which of the following actions in the SAP HANA database you can perform?

A. Creating and deleting user accounts

B. Setting passwords for users

C. All can be performed

D. Assigning roles

Correct Answer: C


Question 9:

Which of the following statements regarding the functions offered by CCMS-based monitoring are true? (Choose two)

A. It is possible to monitor more than one SAP system by using the functions offered by CCMS monitoring.

B. Correctly configured threshold values to be used for monitoring purposes can be switched by using operation modes.

C. You need a special key (generated within SAP Solution Manager) to create your own monitor definitions in transaction RZ20.

Correct Answer: AB


Question 10:

An instance of an AS ABAP-based SAP system switches to an operation mode in which fewer background work processes are configured.

What happens if all background work processes are working on background jobs at the time the operation mode switch should be executed?

A. The active background jobs are allowed to finish the current work and the operation mode switch is cancelled.

B. The active background work jobs are allowed to finish the current work.

C. The active background jobs are terminated.

Correct Answer: B


Question 11:

The message service performs the following tasks in the Java cluster:(More than one answers are true)

A. Guaranteed message transmission

B. The applications can lock objects are release locks again.

C. Communication between different services

D. Forwarding of messages and requests to all participants (broadcast)

E. Support for message server failover

F. It manages the lock table in the main memory and receives requests for setting or releasing 1 locks.

Correct Answer: ACD


Question 12:

What is the purpose of a domain in the context of the ABAP Workbench? (Please choose one correct answer)

A. For defining the semantic attributes of a field

B. For adding foreign key dependencies

C. For defining the technical attributes of a field

D. For entering data in a table

Correct Answer: C


Question 13:

What types of monitors ore there in the SAP system? (More than one answers are true)

A. Self-Repairing monitors

B. Statistical monitors

C. Ruled monitors

D. Static monitors

E. Rule-based monitors

Correct Answer: CD


Question 14:

Concerning some (CCMS) monitoring terminology, which of the following statements are correct? (Choose three)

A. Each MTE can only be used in exactly one customer-defined monitor definition at a time.

B. Each monitoring attribute is assigned to exactly one monitoring object.

C. A monitoring attribute is also a monitoring tree element (MTE).

D. A monitoring object can have more than one assigned monitoring attribute.

Correct Answer: BCD


Question 15:

Which of the following statements regarding the communication between a SAP system and an external Message Transfer Agent (MTA) using SMTP are correct? There are 2 correct answers to this question.

A. To send e-mails to an MTA, or to receive emails from an MTA using SMTP, the SAP NetWeaver AS ABAP must have the ST-MAIL plugin, which needs to be installed using transaction SAINT.

B. The SAP NetWeaver AS ABAP provides the full functionality of a Message Transfer Agent (MTA).

C. The SAP NetWeaver AS ABAP can send mails to only one specific MTA per SAP client.

D. The SAP NetWeaver AS ABAP cannot automatically forward incoming mails to other domains.

Correct Answer: CD


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *