Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your JNCIA JN0-102 Juniper Networks Certified Internet Associate, Junos(JNCIA-Junos) exam. We will assist you clear the JN0-102 exam with JNCIA JN0-102 pdf. We latest JN0-102 dumps are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more JN0-102 Q and As:https://www.pass1day.com/JN0-102.html (419 QAs Dumps)
Question 1:

For the interface ge-1/2/3.4, what does “ge” represent?

A. SONET/SDH

B. Gigabit Ethernet

C. Aggregated Ethernet

D. GRE

Correct Answer: B


Question 2:

Which command prompt indicates that you are in operational mode?

A. [email protected]

B. [email protected]#

C. [email protected]%

D. [email protected]>

Correct Answer: D


Question 3:

Why is IPv6 packet processing more effective than IPv4 packet processing?

A. fixed header size

B. smaller header size

C. fewer header fields

D. variable header size

Correct Answer: A


Question 4:

Which two statements are true about TCP communication? (Choose two.)

A. The receiver acknowledges the final packet in each communications stream.

B. The receiver adds sequencing numbers to the packets received.

C. The sender adds sequencing numbers to the packets it sends.

D. The receiver acknowledges each packet it receives from the sending device.

Correct Answer: AC


Question 5:

— Exhibit [email protected]> show route protocol static inet.0: 15 destinations, 15 routes (15 active, 0 holddown, 0 hidden)

= Active Route, – = Last Active, * = Both

99.0.0.0/17 *[Static/5] 00:00:11 >to 10.1.1.2 via ge-0/0/1.0 99.0.0.0/19 *[Static/5] 00:00:11 >to 10.1.2.2 via ge-0/0/2.0 99.0.0.0/24 *[Static/5] 00:00:11 >to 10.1.3.2 via ge-0/0/3.0 99.0.0.0/26 *[Static/5] 00:00:11 >to 10.1.4.2 via ge-0/0/4.0 — Exhibit –

In the exhibit, there are four static routes that route traffic through different interfaces.

Which interface does the router use if traffic is sent to the 99.0.0.1 destination?

A. ge-0/0/1

B. ge-0/0/2

C. ge-0/0/3

D. ge-0/0/4

Correct Answer: D


Question 6:

How many host addresses are available in the /28 network?

A. 6

B. 14

C. 28

D. 30

Correct Answer: B


Question 7:

Which statement describes the PFE?

A. The PFE controls the RE by providing Layer 2 and Layer 3 forwarding tables.

B. The PFE implements advanced services such as policing, stateless firewall filtering, and class of service.

C. The PFE sends traffic to the RE for systematic packet forwarding.

D. The PFE receives hardware and environmental status messages from the RE.

Correct Answer: B


Question 8:

Which statement describes transit traffic?

A. Traffic addressed to the chassis that requires some form of special handling by the RE before it can be forwarded out an egress port.

B. Traffic that enters an ingress port, is compared against the forwarding table, and is forwarded out an egress port.

C. Any traffic that requires the generation of an ICMP message.

D. Traffic that requires some form of special attention and does not pass through the device.

Correct Answer: B


Question 9:

What must you type to enter operational mode from the [email protected]% command prompt?

A. exit

B. configure

C. edit

D. cli

Correct Answer: D


Question 10:

Which two commands would you use to discard a candidate configuration? (Choose two.)

A. rollback

B. delete

C. delete 0

D. rollback 0

Correct Answer: AD


Question 11:

Which two statements are true regarding rescue configurations? (Choose two.)

A. Once saved, a rescue configuration is loaded using the rollback 0 command.

B. The rescue configuration must contain the minimal elements necessary to restore network connectivity.

C. A minimal rescue configuration is defined by default.

D. A rescue configuration must include a root password.

Correct Answer: BD


Question 12:

— Exhibit -Amnesiac (ttyu0)

login: — Exhibit –

Which statement is correct about the information shown in the exhibit?

A. The factory-default configuration is running on the device.

B. The Junos OS was corrupted and did not boot correctly.

C. The device was recently upgraded to a newer version of the Junos OS.

D. The device\’s memory has been corrupted and no file system is present after a reboot.

Correct Answer: A


Question 13:

Which two statements are true regarding the use of NTP clock synchronization? (Choose two.)

A. The Junos OS supports client, server, and symmetric modes of NTP operation.

B. Synchronized time on all network devices makes log messages more useful for troubleshooting.

C. Authentication methods are not supported.

D. The Junos OS must be used as the primary time reference.

Correct Answer: AB


Question 14:

You are asked to change the cable on interface ge-2/1/3.

Which statement is correct?

A. The cable is found on FPC 1, slot 3, and port 2.

B. The cable is found on slot 1, port 2, and FPC 3.

C. The cable is found on port 3, FPC 2, and slot 1.

D. The cable is found on FPC 1, slot 2, and port 3.

Correct Answer: C


Question 15:

You are asked to change the cable on interface ge-0/2/1.

Which statement is correct?

A. The cable is found on slot 2, port 0, and FPC 1.

B. The cable is found on FPC 0, slot 1, and port 2.

C. The cable is found on port 1, slot 0, and FPC 2.

D. The cable is found on slot 2, port 1, and FPC 0.

Correct Answer: D


Visit our site to get more JN0-102 Q and As:https://www.pass1day.com/JN0-102.html (419 QAs Dumps)

Recommended Posts