Menu

[Newest Version] Free fc0-u51 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your Hotest fc0-u51 study guide exam! Get yourself well prepared for the CompTIA IT Fundamentals Latest fc0-u51 pdf CompTIA IT Fundamentals Certification Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update fc0-u51 new questions. With We latest fc0-u51 exam questions, you’ll pass the CompTIA IT Fundamentals May 17,2022 Latest fc0-u51 free download CompTIA IT Fundamentals Certification Exam exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest fc0-u51 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the fc0-u51 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our fc0-u51 dumps.Real questions from fc0-u51 free dumps. Download demo of fc0-u51 dumps to check the validity.

Question 1:

Which of the following printers requires a special type of paper in order to print?

A. Impact

B. Thermal

C. Inkjet

D. Laser

Correct Answer: B


Question 2:

Which of the following has the lowest latency?

A. SSD

B. NAS

C. Blu-Ray

D. DVD

Correct Answer: A


Question 3:

A user\’s laptop hard drive contains sensitive information. The user often plugs the laptop into the corporate network. A sensitive file from the laptop has been found on another user\’s laptop.

How could the user have prevented this breach?

A. Disable file and print sharing on the laptop.

B. Delete unused drives from network.

C. Remove shared keys from the key ring.

D. Set the read-only attribute on the files.

Correct Answer: A


Question 4:

A user had to replace the hard drive in a computer. The user would like to install the games that came with the computer but were not installed as part of the initial OS setup wizard.

The user can install the games by performing which of the following?

A. Schedule automatic updates.

B. Enable installed OS features.

C. Update hardware drivers.

D. Reinstall productivity applications.

Correct Answer: B


Question 5:

When trying to activate the operating system, a user receives a notice that the software is not genuine.

Which of the following security threats has occurred?

A. Social engineering

B. Phishing

C. Virus attack

D. License theft

Correct Answer: D


Question 6:

Joe, a user, saves a document to a flash drive on his computer in order to print the document from a public computer kiosk. After returning home and reinserting the flash drive in his computer, the security software identifies an infected file on the flash drive.

Which of the following is the MOST likely cause of the infection?

A. The flash drive was infected by a war driving hacker on the way to the public kiosk.

B. The public workstation was infected by Joe\’s flash drive.

C. The public workstation was infected and passed the virus to the flash drive.

D. The flash drive was already infected by the user\’s computer.

Correct Answer: C


Question 7:

Which of the following will allow the easiest and fastest way to share a single file between two modern smartphones without joining the same WiFi network?

A. Micro SD card

B. Bluetooth

C. USB connection

D. Infrared

Correct Answer: B


Question 8:

Which of the following should be performed after a backup has been completed?

A. Delete the backup

B. Verify the backup

C. Save the backup

D. Schedule the backup

Correct Answer: B


Question 9:

Which of the following computer components are used to store data? (Select TWO).

A. GPU

B. HDD

C. RAM

D. NIC

E. CPU

Correct Answer: BC


Question 10:

Several users want to share a common folder with high availability.

Which of the following devices is BEST to use for this requirement?

A. Large USB flash drive connected to a PC

B. Medium capacity SATA hard drive

C. Network attached storage appliance

D. Firewall with security management

Correct Answer: C


Question 11:

Which of the following would BEST be described as password best practices? (Select THREE).

A. Use of long passwords

B. Sharing passwords with a trusted source

C. Limiting password reuse

D. Keeping default passwords

E. Use of special characters

F. Writing down difficult passwords

Correct Answer: ACE


Question 12:

Which of the following operating systems is very lightweight and relies heavily on Internet applications?

A. Chrome OS

B. Windows

C. Linux

D. Blackberry OS

Correct Answer: A


Question 13:

After initial OS and application installation on a laptop, an application warns that it will only work 24 more times. Which of the following should be done NEXT?

A. The application has to be registered to the user.

B. The application must be upgraded to a 64-bit version.

C. The application must be activated.

D. The application needs to be reinstalled.

Correct Answer: C


Question 14:

Which of the following is considered an optical storage medium?

A. SSD

B. Blu-Ray

C. Flash drive

D. Memory card

Correct Answer: B


Question 15:

Which of the following is performed during WiFi setup on a mobile device?

A. Configuring bluetooth pairing settings

B. Configuring email settings

C. Configuring screen lock settings

D. Configuring SSID settings

Correct Answer: D


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *