Menu

[Newest Version] Free DEX-450 PDF and Exam Questions Download 100% Pass Exam

0 Comment

How to pass Hotest DEX-450 pdf exam easily with less time? We provides the most valid DEX-450 exam question to boost your success rate in Salesforce Developer May 18,2022 Latest DEX-450 exam questions Programmatic Development using Apex and Visualforce in Lightning exam. If you are one of the successful candidates with We DEX-450 exam questions, do not hesitate to share your reviews on our Salesforce Developer materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest DEX-450 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the DEX-450 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our DEX-450 dumps.We have sample questions for DEX-450 free dumps. You can download and check the real questions of updated DEX-450 dumps.

Question 1:

What are two benefits of the Lightning Component framework? (Choose two.)

A. It simplifies complexity when building pages, but not applications.

B. It provides an event-driven architecture for better decoupling between components.

C. It promotes faster development using out-of-box components that are suitable for desktop and mobile devices.

D. It allows faster PDF generation with Lightning components.

Correct Answer: BC


Question 2:

A Visualforce page is required for displaying and editing Case records that includes both standard and custom functionality defined in an Apex class called myControllerExtension.

The Visualforce page should include which attribute(s) to correctly implement controller functionality?

A. controller=”Case” and extensions=”myControllerExtension”

B. extensions=”myControllerExtension”

C. controller=”myControllerExtension”

D. standardController=”Case” and extensions=”myControllerExtension”

Correct Answer: D


Question 3:

A Platform Developer needs to write an Apex method that will only perform an action if a record is assigned to a specific Record Type.

Which two options allow the developer to dynamically determine the ID of the required Record Type by its name? (Choose two.)

A. Make an outbound web services call to the SOAP API.

B. Hardcode the ID as a constant in an Apex class.

C. Use the getRecordTypeInfosByName() method in the DescribeSObjectResult class.

D. Execute a SOQL query on the RecordType object.

Correct Answer: CD


Question 4:

Given:

Map accountMap = new Map>ID, Account> ([SELECT Id, Name FROM Account]);

What are three valid Apex loop structures for iterating through items in the collection? (Choose three.)

A. for (ID accountID : accountMap.keySet()) {…}

B. for (Account accountRecord : accountMap.values()) {…}

C. for (Integer i=0; I < accountMap.size(); i ) {…}

D. for (ID accountID : accountMap) {…}

E. for (Account accountRecord : accountMap.keySet()) {…}

Correct Answer: ABC


Question 5:

A developer wrote a unit test to confirm that a custom exception works properly in a custom controller, but the test failed due to an exception being thrown.

Which step should the developer take to resolve the issue and properly test the exception?

A. Use try/catch within the unit test to catch the exception.

B. Use the finally bloc within the unit test to populate the exception.

C. Use the database methods with all or none set to FALSE.

D. Use Test.isRunningTest() within the custom controller.

Correct Answer: A


Question 6:

What should a developer use to implement an automatic Approval Process submission for Cases?

A. An Assignment Rule

B. Scheduled Apex

C. Process Builder

D. A Workflow Rule

Correct Answer: C


Question 7:

How should a developer make sure that a child record on a custom object, with a lookup to the Account object, has the same sharing access as its associated account?

A. Create a Sharing Rule comparing the custom object owner to the account owner.

B. Create a validation rule on the custom object comparing the record owners on both records.

C. Include the sharing related list on the custom object page layout.

D. Ensure that the relationship between the objects is Master-Detail.

Correct Answer: D


Question 8:

In a single record, a user selects multiple values from a multi-select picklist.

How are the selected values represented in Apex?

A. As a List with each value as an element in the list

B. As a String with each value separated by a comma

C. As a String with each value separated by a semicolon

D. As a Set with each value as an element in the set

Correct Answer: C


Question 9:

Why would a developer consider using a custom controller over a controller extension?

A. To increase the SOQL query governor limits.

B. To implement all of the logic for a page and bypass default Salesforce functionality

C. To leverage built-in functionality of a standard controller

D. To enforce user sharing settings and permissions

Correct Answer: B


Question 10:

When an Account\’s custom picklist field called Customer Sentiment is changed to a value of “Confused”, a new related Case should automatically be created.

Which two methods should a developer use to create this case? (Choose two.)

A. Process Builder

B. Apex Trigger

C. Custom Button

D. Workflow Rule

Correct Answer: AB


Question 11:

Which two Apex data types can be used to reference a Salesforce record ID dynamically? (Choose two.)

A. ENUM

B. sObject

C. External ID

D. String

Correct Answer: AD


Question 12:

Which SOQL query successfully returns the Accounts grouped by name?

A. SELECT Type, Max(CreatedDate) FROM Account GROUP BY Name

B. SELECT Name, Max(CreatedDate) FROM Account GROUP BY Name

C. SELECT Id, Type, Max(CreatedDate) FROM Account GROUP BY Name

D. SELECT Type, Name, Max(CreatedDate) FROM Account GROUP BY Name LIMIT 5

Correct Answer: B


Question 13:

While writing a test class that covers an OpportunityLineItem trigger, a Developer is unable to create a standard PriceBook since one already exists in the org.

How should the Developer overcome this problem?

A. Use Test.getStandardPricebookId() to get the standard PriceBook ID.

B. Use @IsTest(SeeAllData=true) and delete the existing standard PriceBook.

C. Use Test.loadData() and a Static Resource to load a standard Pricebook.

D. Use @TestVisible to allow the test method to see the standard PriceBook.

Correct Answer: A


Question 14:

Which approach should a developer use to add pagination to a Visualforce page?

A. A StandardController

B. The Action attribute for a page

C. The extensions attribute for a page

D. A StandardSetController

Correct Answer: D


Question 15:

A developer is asked to set a picklist field to `Monitor\’ on any new Leads owned by a subnet of Users.

How should the developer implement this request?

A. Create an after insert Lead trigger.

B. Create a before insert Lead trigger.

C. Create a Lead Workflow Rule Field Update.

D. Create a Lead formula field.

Correct Answer: C


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *