Menu

[Newest Version] Easily Pass HPE6-A47 Exam with Updated Real HPE6-A47 Exam Materials

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your Latest HPE6-A47 pdf exam! Get yourself well prepared for the Aruba Certified Design Professional (ACDP) V1 Latest HPE6-A47 pdf Designing Aruba Solutions exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE6-A47 new questions. With We latest HPE6-A47 practice tests, you’ll pass the Aruba Certified Design Professional (ACDP) V1 May 05,2022 Latest HPE6-A47 exam questions Designing Aruba Solutions exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE6-A47 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE6-A47 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE6-A47 dumps.Although questions are from HPE6-A47 free dumps, the validity and accuracy of the HPE6-A47 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

An architect plant to purpose an Aruba wireless solution with several Mobility Controllers (MCs) and a Mobility Master (MM) architecture. Wireless users run Skype for Business, a Unified Communications (UC) solution. The architect plans to use the Aruba SDN capabilities to integrate with the UC solution.

What helps to support high availability specifically for the SDN services?

A. a redundant master MC

B. backup controllers defines on the APs

C. a cluster deployment for MCs

D. a redundant MM

Correct Answer: D


Question 2:

Refer to the exhibit.

Exhibit 1 shows the logical plan, and Exhibit 2 shows the BOM created with IRIS. An architect plans to propose two 5406Rzl switches as a VSF fabric for a campus network core. Which issue with the plan should the architect correct?

A. Add two QSPF MP0 SR4 transceivers.

B. Change the v2 modules to v3 modules.

C. Add stacking modules and cables.

D. Change the power supply type.

Correct Answer: B


Question 3:

An architect needs to plan the bandwidth for two Aruba 7240 Mobility Controllers (MCs) which will connect to the network core. The customer indicates that four 10 GbE links between the network core and the data center will be adequate. The customer expects almost all traffic in the network will be wireless. The customer expects up to 25 Gbps upstream traffic from wireless clients and up to 35 Gbps downstream to wireless clients. The customer requires the MCs to be able to continue to forward traffic if up to one link fails, but lower performance during the failover situation is permissible.

What are the minimal links to meet these requirements?

A. two 10 GbE links on each of the MC

B. two 40 GbE links in each of the MCs

C. three 10 GbE links on each of the MCs

D. four 10 GbE links on each of the MCs.

Correct Answer: B


Question 4:

An architect needs to help a customer design a management and monitoring solution for an Aruba network

in an airport. The solution consists of an Aruba Mobility Master (MM), Aruba 7210 MCs, Aruba AP-335s,

and Aruba 5496R switches.

The architect plans to recommend Aruba AirWare.

The airport has a high-client device turnover and many highly mobile devices. Which changes should the

architect make to the recommended solution based on this characteristic?

A. Recommend additional hardware resources beyond those recommended for the typical tested AirWare platform.

B. Recommend extra AirWare device licenses to support the changing number of client devices.

C. Recommend Aruba Central with a Clarity subscription as a more flexible cloud-based solution.

D. Recommend Aruba Central with guest access licensing to increase guest visibility.

Correct Answer: B


Question 5:

An architect proposes four 7210 Mobility Controllers (MCs) to support about 1,500 client APs. The customer environment will have a maximum of about 20,000 wireless clients. The customer wants hardware MMs with an active and standby deployment.

What is the minimum solution that meets the customer requirements?

A. two MM-HW-10K appliances

B. two MM-HW-5K appliances

C. four MM HW-5K appliances

D. four MM HW-10K appliances

Correct Answer: B


Question 6:

A financial institution has an Aruba wireless system. Each floor is 19 meters by 23 meters (200 feet by 250 feet) and has 20 APs. The organization now requires dedicated Air Monitors (AMs).

About how many AMs should the architect recommend per floor?

A. about 1 or 2 per floor

B. about 3 to 5 per floor

C. about 10 to 12 per floor

D. about 16 to 20 per floor

Correct Answer: A


Question 7:

A customer needs a solution to terminate VPN tunnels for Aruba RAPs. The customer has a single site and a single public IP address for this purpose. Network address translation (NAT) will forward the IPsec traffic to the correct device to terminate the VPN tunnel. The customer also requires N 1 redundancy for the solution.

Which solution meets the customer requirements?

A. two Aruba MCs on the same subnet that use VRRP without clustering

B. two Aruba MCs deployed as a Layer 3 cluster

C. two Aruba MCs on different subnets that use VRRP without clustering

D. two Aruba MCs deployed as a Layer 2 cluster

Correct Answer: B


Question 8:

For which scenario should an architect recommend Aruba Central Managed Portal (MSP)?

A. for a service provider who needs to monitor multi-vendor environments

B. for an enterprise that needs to manage data center services together with the network

C. for a service provider who needs to manage multiple customer networks

D. for an enterprise with many branches that needs to manage services centrally

Correct Answer: D


Question 9:

The customer has an office environment with users who have laptops that can connect with wired or wireless. Users also bring one or two of their own devices. An architect creates a proposal with Aruba AP325s, 7210 Mobility Controllers (MCs), a Mobility Master (MM), and Aruba 2930M switches at the access layer to support the laptops and APs.

The architect plans to recommend 802.1X authentication without tunneled node on Aruba 2930M switch ports that connect to laptops.

What is one advantage of this form of authentication?

A. ensures that Aruba firewall policies apply to wired user traffic.

B. prevents users from connection attempts with more than three devices

C. enables user access control and ensures only authorized users connect.

D. provides a second layer of protection for wireless users at the internal perimeter

Correct Answer: C


Question 10:

An architect proposes an Aruba solution with a hardware Mobility Master (MM) to a customer. The customer has a disaster recovery site which is connected to the main site at Layer 3. The customer requires the MM to remain available in case of a total site failure.

Which plan meets the customer requirements?

A. Deploy a hardware MM to the disaster recovery site and set up VRRP between them.

B. Deploy a hardware MM to the disaster recovery site and set its IP address as the standby master for MCs.

C. Deploy the virtual MM (VMM) to the disaster recovery site and set the VMM IP address to the same address as the hardware MM.

D. Deploy the virtual MM (VMM) to the disaster recovery site and configure clustering on the hardware and software appliances.

Correct Answer: A


Question 11:

A customer requires APs that meet these minimal criteria:

1.

Support for MU-MIMO

2.

Support for up to four spatial streams, both when MU-MIMO is used and when it is not used

3.

Support for transmissions to up to three MU-MIMO clients at the same time

The architect finds these specifications for the two models under consideration: AP-335 = 4×4:4:4:4:3 AP-325 = 4×4:4:4:3:3

What should the architect determine from these specifications?

A. The AP 335 and the AP 325 do not meet the customer requirements, so consider a different model.

B. The AP 325 meets the customer requirements, but the AP 335 does not.

C. Either the AP 335 or the AP 325 meet the customer requirements.

D. The AP 335 meets the customer requirements, but the AP 325 does not.

Correct Answer: C


Question 12:

What typically drives the need for an aggregation layer in modern networks?

A. insufficient fiber cabling, especially between buildings

B. lack of high speed uplink capabilities at the access layer

C. simplification of spanning tree protocol ad the access layer

D. need to extend VLANs across wider areas

Correct Answer: C


Question 13:

An architect plans 12 APs for an auditorium that is 325 square meters (3, 498 square feet). Each AP has

one 2.4 GHz radio and one 5 GHz radio. Both types of radios use 20 MHz channels.

Assume that DFS channels can be used in this design.

How many 5 GHz collision domains does this design provide?

A. 1

B. 6

C. 12

D. 25

Correct Answer: B


Question 14:

An architect proposes the following Aruba solutions:

1.

Two Virtual Mobility Masters (VMMs)

2.

Six 7030 Mobility Controllers (MCs)

3.

300 APs

In addition to any necessary AP, PEF, and RFP licenses, which license package should the architect propose?

A. six LIC-MM-VA-50

B. one LIC-MC-VA-250 and one LIC-MC-VA-50; one LIC-MM-VA-500

C. one LIC-MM-VA-500

D. one LIC-MC-VA-250 and one LIC-MC-VA-50; six LIC-MM-VA-500

Correct Answer: C


Question 15:

Read this scenario thoroughly, and then answer each question that displays on the right side of the screen. An architect proposes these products for a customer who wants a wireless and wired upgrade:

1.

Aruba 2930M switches at the access layer

2.

Aruba 5406R switches at the core

3.

Aruba AP-325s

4.

Aruba 7205 Mobility Controllers (MCs), deployed in a cluster

5.

Aruba Mobility Master (MM)

6.

Aruba ClearPass Cx000V

7.

Aruba AirWare

The architect also needs to propose a security plan for the solution. The customer has 900 employees and up to 30 guests a day. The customer wants to protect the internal perimeter of the network with authentication and simple access controls. The customer is most concerned about wireless security, but also wants to ensure that only trusted users connect on the wire. However, the customer also wants all wired traffic to be forwarded locally on access layer switches. The customer already has a third-party firewall that protects the data center.

The customer wants to use certificates to authenticate user devices, but is concerned about the complexity of deploying the solution. The architect should recommend a way to simplify. For the most part users connect company-issued laptops to the network. However, users can bring their own devices and connect them to the network. The customer does not know how many devices each user will connect, but expects about two or three per-user. DHCP logs indicate that the network supports a maximum of 2800 devices.

Refer to the provided scenario. Which ClearPass licenses should the architect include in the proposal?

A. 1,000 Access licenses and 1000 Onboard licenses

B. 1,000 Access licenses and 3,000 (3×1000) Onboard licenses

C. 3,000 Access licenses (3×1000) and 1000 Onboard licenses

D. 3,000 Access licenses and 3,000 (3×1000) Onboard licenses

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *