Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest H13-531 vce dumps exam! Get yourself well prepared for the Huawei Other Certification Newest H13-531 vce HCIE-Cloud Computing (Written) V2.0 exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update H13-531 dumps. With We latest H13-531 new questions, you’ll pass the Huawei Other Certification May 25,2022 Newest H13-531 study guide HCIE-Cloud Computing (Written) V2.0 exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest H13-531 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the H13-531 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our H13-531 dumps.Free sample questions of H13-531 free dumps are provided here. All the following questions are from the latest real H13-531 dumps.

Question 1:

In order to ensure the reliable operation of the company\’s business, the construction of cloud data center, which aspects security design need to consider? (Multiple choice)

A. ACL

B. Firewall

C. Rights management

D. Anti-virus

Correct Answer: ABCD

In the cloud operation and maintenance management, the main security threats, which


Question 2:

What are the following included that Virtualization technologies are categorized by application scenario? (Multiple choice)

A. Full virtualization

B. Server virtualization

C. Desktop Virtualization

D. Paravirtualization

Correct Answer: BC


Question 3:

Huawei establishes a three-dimensional information security system for cloud computing from various aspects, such as the access client, access network, virtual platform, management.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 4:

In Huawei FusionSphere solutions, about the description of the virtual machine complete migration, which is correct?

A. Support VM migrations on virtualized and non-virtualized storage

B. Only support virtualized inter-store migration

C. You can not migrate across clusters

D. The graphics processor, USB devices have little effect on the migration

Correct Answer: B


Question 5:

Which of the description about the FusionSphere OpenStack Neutron module is correct? (Multiple choice)

A. The neutron-server receives REST requests, authenticates keystones, interacts with the database, provides APIs for network objects and is deployed on the control node in A-A deployments.

B. neutron-openswitch-agent configuration openswitch flow table, providing a two-tier forwarding path; deployed in computing nodes.

C. neutron-vc-vswitch-agent docking VMWare, Neutron network model will be converted into VMWare network model to form a unified virtual network; proposed deployment in the control node.

D. neutron-metadata-agent for the virtual machine to access the metadata service to provide network channels; deployed in the network node.

Correct Answer: ABCD


Question 6:

When virtual machine network is obstructed on FusionCompute, which of the following is a possible fault point? (Multiple choice)

A. the PV driver is not installed on the virtual machine

B. The virtual machine does not have a network card

C. The network card is not enabled

D. Virtual machine firewalls Limit network traffic

Correct Answer: ABCD


Question 7:

What are the basic resource objects for Neutron components in Huawei FusionSphere OpenStack?

A. Security Group

B. Network

C. Subnet

D. Port

Correct Answer: BCD


Question 8:

What does the disaster recovery solutions of Huawei\’s cloud data center solutions contain?

A. Master and backup disaster

B. Double active capacity disaster

C. Two Places, three centers

D. Integrated disaster recovery

Correct Answer: ABC


Question 9:

Which of the following steps are involved in the migration process for Huawei FusionSphere services?

A. Migration assessment

B. Program design

C. Migration implementation

D. Migration and acceptance

Correct Answer: ABCD


Question 10:

Huawei ManageOne OperationCenter is the data center unified monitoring and management platform. Which of the following are the correct descriptions of the OperationCenter? (Multiple Choice)

A. When the management is FusionCompute of Huawei, FusionManager collects the object information, alarm information, capacity information of virtualization environment on the FusionCompute, and report to OperationCentere.

B. When the management is Huawei FusionSphere OpenStack, FusionManager collects the the alarm of virtualization environment on the FusionSphere OpenStack and report to OperationCentere.

C. When the management is VMware virtualized environment, the object information is collected by the VMware vCenter and escalated to the OperationsCenter through the FusionManager.

D. When the management is the physical equipment, use FusionManager as a monitoring management software, the FusionManager will report the physical equipment object, performance, alarm, event information to OperationCentere.

Correct Answer: ABC


Question 11:

Under the scenarios of Huawei FusionAccess application virtualization, which of the following way can the client through to get to the application list?

A. HDC returns to the application list according to the MAC address of the client

B. HDC returns to the application list according to the IP address of the client

C. HDC returns to the application list according to the client\’s user name D. HDC returns to the application list according to the user\’s user group name

Correct Answer: C


Question 12:

In FusionSphere solutions, VSA ManageDVS network is in the plane of the network with management can not be exchanged.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 13:

Which of the following network plane divisions and use does the FusionSphere cloud datacenter scenario involve? (Multiple choice)

A. Tunnel_Bearing

B. Internal_Base

C. External_OM

D. External_API

Correct Answer: BCD


Question 14:

In the FusionCompute, exporting the template to the shared directory fails, which of the following is recommended to repair the fault? (Multiple choice)

A. Make sure the network connection is OK

B. Confirm that FusionCompute is able to read and write shared directories

C. Make sure there is enough space in the shared directory

D. Restart FusionCompute

Correct Answer: ABC


Question 15:

In Huawei FusionSphere business migration solution, using offline mirror transformation function,by importing virtual machines from third-party virtualization platforms into Huawei Virtualization Platform, can support virtualized storage and non-virtualized storage.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Recommended Posts