Menu

[Newest Version] Easily Pass 5V0-22.21 Exam with Updated Real 5V0-22.21 Exam Materials

0 Comment

How to pass May 11,2022 Latest 5V0-22.21 study guide exam easily with less time? We provides the most valid 5V0-22.21 new questions to boost your success rate in VMware Specialist – vSAN 2021 Latest 5V0-22.21 pdf VMware vSAN 6.7 Specialist exam. If you are one of the successful candidates with We 5V0-22.21 vce, do not hesitate to share your reviews on our VMware Specialist – vSAN 2021 materials.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 5V0-22.21 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 5V0-22.21 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 5V0-22.21 dumps.The following questions and answers are from the latest 5V0-22.21 free dumps. It will help you understand the validity of the latest 5V0-22.21 dumps.

Question 1:

A vSAN administrator, who has a cluster that has both compute-only and vSAN ReadyNodes, recently received a request to deploy a new application with higher storage performance requirements than what are currently available.

What are two ways the administrator can reconfigure the vSAN cluster to obtain this additional performance? (Choose two.)

A. Add additional hosts, with capacity devices only, and then stream the cache from the other hosts.

B. Add cache and capacity devices to the compute-only hosts.

C. Add additional cache and capacity devices to the existing data nodes.

D. Add additional compute-only hosts from the vSAN cluster.

E. Add to the existing disk groups two cache devices and the eight capacity devices.

Correct Answer: BE


Question 2:

When attempting to add a directly attached disk device to a host disk group, the intended disk does not show among the available devices in disk management.

Which action should be taken?

A. Delete all device partitions

B. Create a 1GB metadata partition

C. Format the existing partition

D. Create a VMFS partition

Correct Answer: A


Question 3:

An administrator has discovered that space utilized by VMs does not decrease after deleting files and folders within the VMs. The administrator needs to be able to reclaim this space.

Which action could the administrator take to accomplish this task?

A. Disable Storage I/O Control for the vSAN cluster.

B. Reboot the VM to recreate the swap file.

C. Set the Object Space Reservation rule to 100%.

D. Enable TRIM/UNMAP for the vSAN cluster.

Correct Answer: D


Question 4:

Which two characteristics are associated with vSAN Data-In-Transit Encryption? (Choose two.)

A. Uses AES-256 bit encryption

B. Requires an external KMS in order to work

C. Needs specific configuration on the Network switches in order to be enabled

D. Can be enabled independently of the vSAN Data-At-Rest encryption

E. Needs to be enabled using vSAN Storage Policies

Correct Answer: AD


Question 5:

An administrator must choose between deploying a virtual witness or physical witness for a vSAN Stretched Cluster. The administrator eventually decides to use a virtual witness.

What is a benefit of selecting this approach?

A. Reduced vSphere licensing

B. Additional compute capacity for running VMs

C. Shared metadata between separate clusters

D. Increased vSAN datastore capacity

Correct Answer: A


Question 6:

Which two prerequisites are required before a vSAN administrator is able to use the vSAN Performance Diagnostics feature? (Choose two.)

A. The vSAN Performance Service must be enabled.

B. The vSAN Health Service must be turned on.

C. vSAN File Services must be disabled before running vSAN Performance Diagnostics.

D. Participation in the Customer Experience Improvement Program (CEIP) must be enabled.

E. Verbose Mode must be enabled when configuring vSAN monitoring.

Correct Answer: AB


Question 7:

During yesterday\’s business hours, a cache drive failed on one of the vSAN nodes. The administrator reached out to the manufacturer and received a replacement drive the following day. When the drive failed, vSAN started a resync to ensure the health of data, and all objects are showing a healthy and compliant state. The vSAN administrator needs to replace the failed cache drive.

Which set of steps should the vSAN administrator take?

A. Remove the existing vSAN disk group, and physically replace the device. Then, check to verify that the ESXi host automatically detects the new device. Afterwards, manually recreate the Disk Group.

B. Physically replace the failed cache device, and vSAN will automatically create a new disk group. Then, remove the disk group with the failed device.

C. Physically replace the failed cache device, and vSAN will automatically allocate the storage. Then, rebalance the cache layer.

D. Place the disk group into maintenance mode, and select Full Data Migration. Then, physically replace the failed cache device. Afterwards, vSAN will rebuild the disk group automatically.

Correct Answer: B


Question 8:

Which two conditions should be verified before removing an ESXi host from a vSAN cluster? (Choose two.)

A. Resyncs are running

B. Data evacuation is complete

C. Performance Service is disabled

D. Encryption is disabled

E. ESXi host is in maintenance mode

Correct Answer: BE


Question 9:

In a 2-node vSAN cluster, one node has recovered from failure with FTT=1 and RAID-1 storage policy. Refer to the exhibit:

What is the total VMDK storage consumed?

A. 150 GB B. 100GB

C. 133GB

D. 200GB

Correct Answer: B


Question 10:

A vSAN administrator is implementing deduplication and compression on a vSAN all-flash cluster but wants the VMs to remain operational. The details are as follows:

There are 4 nodes in the vSAN cluster. Existing VMs use a RAID-5 storage policy.

Which action should the vSAN administrator take to meet this goal?

A. Use explicit fault domains.

B. Enable TRIM/UNMAP.

C. Change the existing VM storage policy to RAID-6.

D. Use the Allow Reduced Redundancy option.

Correct Answer: D


Question 11:

A vSAN administrator was presented with 30 additional vSAN ReadyNodes to add to an existing vSAN cluster. There is only one administrator to complete this task.

What is the fastest approach?

A. Use a Host Profile that was extracted from an existing host.

B. Clone the ESXi boot partition to all new hosts, since the hardware is identical.

C. Run vim-cmd to capture, and apply the configuration from an existing host.

D. Launch Quickstart to Add Hosts to a vSAN Cluster

Correct Answer: D


Question 12:

A vSAN administrator has a vSAN cluster that is using vSphere Lifecycle Manager (vLCM) to manage hypervisor, server drivers, and firmware. All hosts in the cluster are compliant according to the vLCM image.

A 10GB NIC on the servers is experiencing issues, the vSAN administrator determines a new network driver will resolve the problem. Unfortunately, the required NIC driver is a newer version compared to the driver provided by the most recent Vendor Addon.

Which action should the vSAN administrator take to ensure the latest network driver is installed on the NIC before remediation?

A. Add an individual component to the vLCM image that has the updated NIC driver.

B. Since server vendors release periodic server Vendor Addon updates, make sure the vLCM image is configured to use the most recent version of the vendor addon.

C. Modify the vLCM image to omit the NIC Driver, and then manually update the servers with the required NIC driver.

D. Remove the Vendor Addon from the vLCM image, and then manually install the network driver on the servers.

Correct Answer: A


Question 13:

Which tool should be used to identify vSAN unassociated objects?

A. vSphere Host Client

B. vSphere CLI

C. vsantop

D. PowerCLI

Correct Answer: B


Question 14:

What are two purposes of a vSAN storage policy (Choose two.)

A. To determine vSAN encryption level

B. To enable TRIM/UNMAP

C. To define how the VM storage objects are provisioned

D. To guarantee the required level of service

E. To enable deduplication and compression

Correct Answer: CD


Question 15:

A business unit requires proprietary data to be protected against a site failure while using the least amount of storage and the least amount of nodes. AN administrator plans to implement a vSAN Stretched Cluster with a RAID-5 policy.

What is the minimum number of data nodes across all sites in this vSAN Stretched Cluster configuration?

A. 4

B. 8

C. 12

D. 6

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *