Menu

[Latest Version] Free 1Z0-988 PDF Download with 100% Pass Guarantee

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your May 12,2022 Newest 1Z0-988 free download exam! Get yourself well prepared for the Oracle Cloud Latest 1Z0-988 study guide Oracle Transportation Management Cloud Service 2017 Implementation Essentials exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update 1Z0-988 new questions. With We latest 1Z0-988 dumps, you’ll pass the Oracle Cloud Newest 1Z0-988 study guide Oracle Transportation Management Cloud Service 2017 Implementation Essentials exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 1Z0-988 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 1Z0-988 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 1Z0-988 dumps.These questions are from 1Z0-988 free dumps. All questions in 1Z0-988 dumps are from the latest 1Z0-988 real exams.

Question 1:

You are writing an order release agent and need to listen for an order modification event triggered by an integration update to the order release. What is the impact to the agent process if you set the “before persist” flag on the ORDER ? MODIFIED event?

A. OTM will not persist the new data but will perform the agent actions as long as they do not require persisting the new data.

B. OTM stages the new data, will perform the agent actions, will not allow you to use certain actions.

C. OTM will perform the agent actions but will not persist any changes to the object.

D. OTM will persist the new data immediately after the agent is triggered and then perform the agent actions.

E. OTM stages the new data but will not perform the agent actions of the data is not persisted properly.

Correct Answer: C


Question 2:

Identify two correct statements about Contacts. (Choose two.)

A. Contacts are mandatory on Location records.

B. Contacts are people, but not systems.

C. Contacts are people or systems you want to send communications to.

D. Contacts can be associated with Locations.

Correct Answer: CD


Question 3:

Which three statements are true when configuring allocation rules for OTM Freight Payment? (Choose three.)

A. For a service provider, one can assign one allocation rule based on the planned cost and another based on the actual cost.

B. One cannot use the same rule in more than one allocation rule profile.

C. Allocation rules need to be set up before the allocation rule profiles.

D. The allocation rules in the profile can be sequenced in the allocation rule profile.

E. OTM uses the first allocation rule that applies.

Correct Answer: ACE


Question 4:

When a new Service Provider is created, OTM automatically does which of the following?

A. OTM creates a corresponding LOCATION, with the location Role of “CARRIER”.

B. OTM sends an email or fax to the Service Provider contact, depending on the contact\’s preferred contact method.

C. OTM assigns the default Calendar defined in the Parameter Set.

D. OTM associates the Service Provider calendar with the calendar of the CORPORATION ID identified during setup.

Correct Answer: C


Question 5:

Which two can be planned into shipments? (Choose two.)

A. Ship Units

B. Order Releases

C. Order Bases

D. Order Movements

E. Ship Unit Lines

Correct Answer: BE

Planned from an order release, the ship unit line data

Reference: https://tms.caleres.com/html/help/webhelp/en/planning/shipment_manager/multi_create_shipments/line_item_detail.htm


Question 6:

Which are two ways in which Milestones differ from Agents? (Choose two.)

A. Milestones may be made up of one or more Agents.

B. Agents may be made up of one or more Milestones.

C. Milestones may be both “reactive” (for example, they monitor for a condition to occur) and “proactive” (for example, they can initiate before, at, or a prescribed occurs.)

D. Agents monitor for a condition to occur, whereas Monitors only start and stop based on a time-based schedule.

Correct Answer: AC


Question 7:

Identify the incorrect option pertaining to TIHI.

A. This configuration captures the number of layers of boxes/cartons that can be stacked on the pallet.

B. This configuration captures the number of layers of boxes/cartons stored on a layer.

C. This is configured in Item Setup.

D. This configuration will impact mixed pallet functionality.

Correct Answer: A


Question 8:

Which three of the following are true about Rate Preferences in OTM? (Choose three.)

A. To have non-preferred rates included in case the preferred rates are not always selected, the parameter USE RATE PREFERENCE should be set to 1. Preferred Only.

B. OTM considers only preferred rates for transport modes with preferred rates defined.

C. Rate Preferences are considered only when building shipments if the parameter USE RATE PREFERENCE is configured.

D. OTM considers all applicable rates for transport modes where a preferred rate has not been defined.

Correct Answer: BCD


Question 9:

You are writing an agent to be triggered when an Order Release Update is received via integration. You would like the agent to check if the Order Release is on a shipment and if it is, you want OTM to only update the Order Release.

Which option will achieve this?

A. You can use an agent saved condition to identify OR ON SHIPMENT WITH RESOURCES TENDERED/SECURED and use the ORDER RELEASE

Correct Answer: A


Question 10:

You have created the following Workflow Agent in your OTM test environment and you want to move it to your OTM production environment:

Agent Name: SHIPMENT NOTIFY

Event: LATE SHIPMENT (New Custom Event)

Saved Condition: SHIPMENT IS INBOUND (New saved condition)

Actions:

IF SHIPMENT STATUS IS NOT CANCELLED (If uses a new Saved Condition)

SET INTERNAL STATUS: ENROUTE_DELAYED ENDIF

Which Screen Set ID\’s do you have to use in your Migration Project?

A. AGENT, CUSTOM_EVENT, SAVED_CONDITION, SAVED QUERY

B. AGENT, CUSTOM_EVENT, SAVED_CONDITION

C. AGENT, AGENT_EVENT, SAVED_CONDITION_QUERY

D. AGENT, AGENT_EVENT, SAVED_CONDITION, SAVED QUERY

E. AGENT, EVENT, SAVED_CONDITION, SAVED QUERY

Correct Answer: B


Question 11:

Which two statements are true with respect to userID and domain relationship, during a standard OTM installation? (Choose two.)

A. The DEFAULT userID is created in the ADMIN domain.

B. The GUEST userID is created in the SERVPROV domain.

C. The ADMIN userID is created in the DBA domain.

D. The ADMIN userID is created in the GUEST domain.

E. The GUEST userID is created in the PUBLIC domain.

Correct Answer: AC


Question 12:

Your customer has implemented OTM and has a requirement to have a selected menu to be displayed separately.

How should you assign this to a user?

A. Assign it in User Role ID.

B. Assign it via Manage User Access.

C. Assign it in User Preference and assign this preference to User.

D. It is a customization that OTM does not support.

Correct Answer: B


Question 13:

To import Rates in OTM, which are four key components that you must configure? (Choose four.)

A. Accessorial

B. Lanes

C. Rate Record

D. Rate Quality

E. Rate Service

F. Rate Offering

G. Itinerary

Correct Answer: ACEF


Question 14:

In the process of “Adjust shipment cost scenario,” you select “reversing and adjusting” Shipment cost.

What will be performed by OTM?

A. The system takes the original cost and adds or subtracts an amount to it to create the new cost.

B. The system creates a new cost that negates the original cost. Then it creates another new cost with the new cost value.

C. The system reverses a cost by creating a new cost with a negative amount that matches the amount of the original cost.

D. The system gives the user an option to update the amount.

Correct Answer: C


Question 15:

What is the difference between a BUY Shipment and a SELL Shipment?

A. BUY Shipments are tendered to third party carries, and SELL Shipments are tendered to a company\’s private Fleet.

B. BUY Shipments are created for inbound (vendor Purchase Orders) shipments, and SELL Shipments are created for outbound (company Sales Orders) shipments.

C. BUY Shipments are created by Planners in a Company domain for their own shipments, and SELL Shipments are created by Planners in a 3PL COMPANY domain for their clients\’ shipments.

D. BUY Shipments are created when you wish to purchase services, and SELL Shipments are created when you wish to charge a customer for services.

Correct Answer: C


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *