Menu

Latest PCAP Exam PCAP Dumps 100% Free Download

0 Comment

Don’t worry about how to get yourself well prepared your PCAP May 06,2022 Hotest PCAP pdf exam! We will work you out of your PCAP Newest PCAP QAs exam with the latest updated Certified Associate in Python Programming PCAP vce . We provides the latest real PCAP latest PCAP dumps, covering every aspect of Hotest PCAP vce exam curriculum.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest PCAP preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the PCAP free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our PCAP dumps.Questions and answers from PCAP free dumps are 100% free and guaranteed. See our full PCAP dumps if you want to get a further understanding of the materials.

Question 1:

What will be the value of the i variable when the while e loop finishes its execution?

A. 1

B. 0

C. 2

D. the variable becomes unavailable

Correct Answer: A


Question 2:

And operator able to perform bitwise shifts is coded as (Select two answers)

A. –

B.

C. <<

D. >>

Correct Answer: CD

Reference: https://www.geeksforgeeks.org/basic-operators-python/


Question 3:

What will the value of the i variable be when the following loop finishes its execution?

A. 10

B. the variable becomes unavailable

C. 11

D. 9

Correct Answer: B

Reference: https://www.programiz.com/python-programming/pass-statement


Question 4:

The following expression

is:

A. equal to 1

B. invalid

C. equal to 2

D. equal to -1

Correct Answer: D


Question 5:

A compiler is a program designed to (Select two answers)

A. rearrange the source code to make it clearer

B. check the source code in order to see of it\’s correct

C. execute the source code

D. translate the source code into machine code

Correct Answer: BC


Question 6:

What is the output of the following piece of code?

A. ant\’ bat\’ camel

B. ant”bat” camel

C. antbatcamel

D. print (a, b, c, sep= ` ” \’)

Correct Answer: B


Question 7:

What is the expected output of the following snippet?

A. the code is erroneous

B. 3

C. 7

D. 15

Correct Answer: A


Question 8:

How many lines does the following snippet output?

A. three

B. one

C. two

D. four

Correct Answer: C


Question 9:

Which of the following literals reflect the value given as 34.23? (Select two answers)

A. .3423e2

B. 3423e-2

C. .3423e-2

D. 3423e2

Correct Answer: AB


Question 10:

What is the expected output of the following snippet?

A. 3

B. 1

C. 2

D. the code is erroneous

Correct Answer: A


Question 11:

Assuming that the following snippet has been successfully executed, which of the equations are True? (Select two answers)

A. len(a) == len (b)

B. b [0] 1 ==a [0]

C. a [0] == b [0]

D. a [0] 1 ==b [0]

Correct Answer: AC


Question 12:

Assuming that the following snippet has been successfully executed, which of the equations are False? (Select two answers)

A. len(a)== len (b)

B. a [0]-1 ==b [0]

C. a [0]== b [0]

D. b [0] – 1 ==a [0]

Correct Answer: AB


Question 13:

Which of the following statements are true? (Select two answers)

A. Python strings are actually lists

B. Python strings can be concatenated

C. Python strings can be sliced like lists

D. Python strings are mutable

Correct Answer: BC

Reference: https://docs.python.org/2/tutorial/introduction.html


Question 14:

Which of the following sentences are true? (Select two answers)

A. Lists may not be stored inside tuples

B. Tuples may be stored inside lists

C. Tuples may not be stored inside tuples

D. Lists may be stored inside lists

Correct Answer: BD

Reference: https://www.afternerd.com/blog/python-lists-for-absolute-beginners/


Question 15:

Assuming that String is six or more letters long, the following slice

is shorter than the original string by:

A. four chars

B. three chars

C. one char

D. two chars

Correct Answer: A


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *