Menu

Latest Geekcert 299-01 Exam 299-01 Dumps 100% Free Download

0 Comment

This dump is 100% valid to pass Riverbed RCSP-NPM Latest 299-01 pdf dumps exam. The only tips is please do not just memorize the questions and answers, you need to get through understanding of it because the question changed a little in the real exam. Follow the instructions in the Geekcert RCSP-NPM Jan 14,2022 Hotest 299-01 exam questions Riverbed Certified Solutions Professional – Network Performance Management PDF and VCEs. All Geekcert materials will help you pass your Riverbed RCSP-NPM exam successfully.

pass 299-01 test with Geekcert practice exam questions. Geekcert 299-01 certification exam portal. Geekcert – 100% real 299-01 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. Geekcert latest 299-01 test questions and answers. 100% high quality and accuracy. Geekcert – the most professional provider of all 299-01 certifications. pass all the 299-01 exam easily.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 299-01 preparation materials from Riverbed Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/299-01.html

The following are the 299-01 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 299-01 dumps.Although questions are from 299-01 free dumps, the validity and accuracy of the 299-01 dumps are absolutely guaranteed.

Question 1:

Which of the following statements is true regarding SNMP polling and NTP syncing among Cascade components?

A. Cascade Gateway\’s poll via SNMP sources of Netflow, while Cascade Profiler, Cascade Gateway and Cascade Sensor sync NTP from a common source.

B. Cascade Profiler\’s poll via SNMP sources of Netflow, while Cascade Profiler, Cascade Gateway and Cascade Sensor sync NTP from a common source.

C. Cascade Profiler, Cascade Gateway and Cascade Sensor sync NTP from different sources, while Cascade Profiler\’s poll via SNMP sources of Netflow.

D. Cascade Profiler, Cascade Gateway and Cascade Sensor sync NTP from different sources, while Cascade Gateway\’s poll via SNMP sources of Netflow.

E. Cascade Profiler does all SNMP polling and is also the source of all NTP.

Correct Answer: D


Question 2:

Cascade Profiler\’s Switch Integration feature uses SNMP and adds the capability for Cascade to report on which of the followinG. (Select 2)

A. User name

B. Host IP address

C. Host MAC address

D. The physical switch port a specific host is connected to

E. Switch port traffic levels

F. Switch port status

G. SNMP traps from the switch

Correct Answer: CD


Question 3:

Which of the following metrics are monitored in an Application Performance Policy? (Select 4)

A. Increase in Server Delay

B. Decrease in Average Connection Application-level Throughput

C. Increases in the number of TCP retransmissions

D. Decreases in the number of new connections to the application servers

E. Increase in the number of Active Connections

Correct Answer: BCDE


Question 4:

What are the two (at a minimum) devices you need to configure in Cascade Profiler for Switch Port Discovery integration to work for a portion of the network?

A. At least one NetFlow sources (router, switch, or steelhead).

B. At least one lookup router and at least one access tier switch.

C. A Vulnerability Scanner and a Netflow source (router, switch, or steelhead).

D. A Vulnerability Scanner and an External Link.

Correct Answer: B


Question 5:

In order to analyze data captured by a Cascade Shark appliancE. (Select 3)

A. You can connect directly to the Cascade Shark with Cascade Pilot to begin analysis.

B. You can connect directly to the Cascade Shark with Cascade Gateway to begin analysis.

C. You can start analysis on the Cascade Profiler based upon flow data that has been sent from Cascade Shark to Cascade Profiler.

D. You can export data from a capture job directly to a packet capture (pcap) file and open in any tool that accepts pcap format.

E. You can start by loading views of the data from the Cascade Shark Appliance Web GUI before export to Wireshark.

Correct Answer: ACD


Question 6:

An interactive view within Cascade Pilot:

A. Can be created from a single applied View.

B. Can work on local trace files only.

C. Can include more than two charts.

D. Is not available in the regular Cascade Pilot installation.

Correct Answer: C


Question 7:

When analyzing a large (100GB, for example) trace file within Cascade Pilot, you should:

A. Copy the file onto a Cascade Shark to ensure better performance.

B. Create an index so that processing of the View analytics will be faster.

C. Apply a View with a specific filter.

D. Use Wireshark tools to split the trace file in multiple and smaller trace files.

Correct Answer: B


Question 8:

Which of the following best describes any limits that are enforced on the number of service, performance and availability policies that are supported on any Cascade Profiler?

A. Stratified policy limits ranging from 5000 for Cascade Profiler Express platforms to 10,000 for Cascade Enterprise Profiler platforms

B. 5,000 for all platforms

C. 15,000 for all platforms

D. The Analytics license provides for an unlimited number of policies

E. None of the above

Correct Answer: A


Question 9:

In defining a user defined policy on Cascade Profiler that triggers when the aggregate connection rate from any internal host to all external hosts exceeds a certain threshold, one has entered “within internal” for host/group A and “outside internal” for host/group B. How should the statistics be tracked for host/group A and B?

A. host/group A “Track in aggregate” host/group B “track per host”.

B. host/group A “track per host” host/group B “track in aggregate”.

C. host/group A “track in aggregate” host/group B “track in aggregate”.

D. host/group A “track per user” host/group B “track per user”.

E. a user defined policy cannot support this scenario because it involves tracking traffic to external hosts.

Correct Answer: B


Question 10:

How does Cascade Profiler obtain switch port discovery and population information?

A. Switch Port Discovery Protocol (SPDP)

B. Merging of CAM ARP tables, both gathered via SNMP

C. Merging of IF and ARP tables, both gathered via SNMP

D. Merging of IF and CAM tables, both gathered via SNMP

Correct Answer: B


Question 11:

If there is a Layer 7 fingerprint and a Layer 4 mapping for a particular application, which of the following is truE. (Select 5)

A. If the Layer 4 mapping override policy is not “Unknown/Unclassified”, the Layer 4 mapping applies to flows not passing a Sensor or other application fingerprinting device as well as to flows not matching any defined Layer 7 fingerprint

B. If the Layer 4 mapping override policy is “Always”, then the Layer 7 fingerprint will never be used for flows matching both criteria

C. If the Layer 4 mapping override policy is “Unclassified”, the Layer 4 mapping only applies to flows not passing a Sensor or other application fingerprinting device

D. If the Layer 4 mapping override policy is “Unknown/Unclassified”, the Layer 4 mapping applies to flows not passing a Sensor or other application fingerprinting device as well as to flows not matching any defined Layer 7 fingerprint

E. Care must be taken when defining reports and policies to reflect overlapping definitions and the Layer 4 override policy

F. The traffic Expression “app L7_fingerprint or app L4_mapping” will catch all traffic flows for the application data in a report

Correct Answer:


Question 12:

What do you need to configure on the Profiler to detect utilization for an interface?

A. You have to manually configure the interface speeds on the Devices/Interfaces page.

B. You have to configure SNMP access to the reporting devices on the Devices/Interfaces page.

C. One of either A or B above.

D. None of the above; Cascade will figure this out automatically.

Correct Answer: C


Question 13:

In order to create an interactive view on Cascade Pilot:

A. Select two views from the views panel using control-click then right click on one and select “Create Interactive View” from the drop-down menu.

B. After a Drill-Down from one view to another, right click on the Drill-Down view in the sources panel and select “Create Interactive View” from the drop-down menu.

C. Select any item (such as a host IP Address, Port or Protocol name) in the main workspace and right click on the item, then select “Create Interactive View” from the drop-down menu.

D. Select any view in the views panel, right-click it and select “Create Interactive View” from the drop- down menu.

E. Open the filters panel, apply an existing or new filter to the view then select “save as interactive view” from the home menu.

Correct Answer: B


Question 14:

On an Enterprise Profiler, which Cascade software module usually runs on hardware with another software module, but can be placed on its own hardware to support extremely large clusters?

A. Event Manager

B. Dispatcher

C. User Interface

D. Database

Correct Answer: B


Question 15:

Filtering in Cascade Pilot: (Select 2)

A. Is either a BPF or Wireshark Display filter only.

B. Can be created from a chart.

C. Can be changed after applying a View.

D. Is the equivalent of the Wireshark “display filter input”.

Correct Answer: BC


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *