Menu

Geekcert NCMA CPCM the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

0 Comment

No doubt that Certified Professional Contracts Manager Hotest CPCM pdf exam is a tough task to accomplish. But you should not feel hesitant against the confronting difficulties. Geekcert provides the latest version of Latest CPCM pdf dumps Certified Professional Contracts Manager(CPCM) VCE dumps. Get a complete hold on Certified Professional Contracts Manager Hotest CPCM free download exam syllabus through Geekcert and boost up your skills. Besides, the NCMA dumps are the latest. It would be great helpful to your Certified Professional Contracts Manager Jan 14,2022 Hotest CPCM practice Certified Professional Contracts Manager(CPCM) exam.

CPCM study guide | CPCM prep | CPCM exams questions | the CPCM exam. Geekcert CPCM dumps free download. Geekcert – the most professional provider of all CPCM certifications. pass all the CPCM exam easily. Geekcert – pass all CPCM certification exams easily with our real exam practice. latest update and experts revised.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest CPCM preparation materials from NCMA Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/CPCM.html

The following are the CPCM free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our CPCM dumps.Real questions from CPCM free dumps. Download demo of CPCM dumps to check the validity.

Question 1:

The solicitation specifications and statement of work contain:

A. Administrative requirements

B. Technical requirements

C. Company policy

D. Pricing contracts

Correct Answer: B


Question 2:

The risk avoiding buyer wants to minimize the risk of agreeing to a higher price than necessary to cover the buyer\’s costs plus a reasonable profit.

A. True

B. False

Correct Answer: B


Question 3:

Who avoid the risk of agreeing to the price that may not cover its actual performance costs or allow a reasonable profit?

A. Risk avoiding buyer

B. Business professional

C. Risk avoiding seller

D. Technical personnel

Correct Answer: C


Question 4:

Those incentives that use predetermined formula-based methods to calculate the amount of incentive, either positive or negative, in one or more designated areas are called:

A. Objectively-based and evaluated

B. Subjectively-based and evaluated

C. Early-based and evaluated

D. Final-based and evaluated

Correct Answer: A


Question 5:

Which of the following shows the designated performance area in the objectively-based and evaluated incentives?

A. Cost performance

B. Schedule or delivery performance

C. Quality performance

D. All of the above

Correct Answer: D


Question 6:

Those incentives that use individual judgment, opinions, and informed impressions as the basis for determining the amount of incentive, either positive or negative, in one or more designated areas are called:

A. Objectively-based and evaluated

B. Subjectively-based and evaluated

C. Early-based and evaluated

D. Final-based and evaluated

Correct Answer: B


Question 7:

An agreement on a set of criteria and procedures to be applied by the buyer in determining how well the seller has performed and how much fee the seller has earned is called:

A. Inducement plans

B. Awarded-plans

C. Award-free plans

D. Contract incentive plans

Correct Answer: C


Question 8:

Allowable costs of contract performance are reimbursed, but not fee is paid is the advantage of cost reimbursement contract type.

A. True

B. False

Correct Answer: A


Question 9:

Fee is expressed as percentage of estimated cost at time contract is awarded, is the advantage of:

A. Cost-plus-award-fee

B. Cost-plus-a-percentage-of-cost

C. Cost-plus-fixed-fee incentive

D. Cost-plus-fixed-incentive incentive

Correct Answer: C


Question 10:

Lucent\’s program management organization rapidly went through which four distinct phases:

A. Awakening, implementing, production, enterprising

B. Awakening, implementing, professionalizing, integration

C. Awakening, implementing, professionalizing, enterprising

D. Awakening, dealing, professionalizing, enterprising

Correct Answer: C


Question 11:

During which stage of development, the leadership\’s involvement and support is critical because it is during this stage that program management\’s effect on the business is evaluated?

A. Awakening

B. implementing

C. professionalizing

D. enterprising

Correct Answer: A


Question 12:

The most expensive and labor-intensive phase in creating a disciplined program management organization is the:

A. Awakening

B. implementing

C. professionalizing

D. enterprising

Correct Answer: B


Question 13:

What provide project offices with an effective way to create and distribute reports will increase their willingness to communicate real-time project status both internally and with customers?

A. Wall Chart

B. Logistics

C. Standards

D. Flow Chart

Correct Answer: A


Question 14:

What provides its users with a framework or a guide for improving their respective level of performance?

A. Performance Evaluation Model

B. Capability Maturity Model

C. Contract Management Maturity Model

D. Enterprising Maturity Model

Correct Answer: C


Question 15:

An evolutionary roadmap for implementing the vital practices for one or more domains of organizational processes is called:

A. Organizational Contract Management

B. Capability Maturity Model

C. Project Management Model

D. People Capability Maturity Model

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *