Menu

Free Sharing Updated HPE2-T37 VCE and PDF Exam Practice Materials

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your Newest HPE2-T37 study guide exam! Get yourself well prepared for the HPE Product Certified – OneView [2022] May 24,2022 Hotest HPE2-T37 vce Using HPE OneView exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update HPE2-T37 actual tests. With We latest HPE2-T37 new questions, you’ll pass the HPE Product Certified – OneView [2022] Newest HPE2-T37 vce dumps Using HPE OneView exam in an easy way

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE2-T37 preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the HPE2-T37 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE2-T37 dumps.These questions are from HPE2-T37 free dumps. All questions in HPE2-T37 dumps are from the latest HPE2-T37 real exams.

Question 1:

Your customer asks you if it possible to perform HPE Synergy initial setup remotely. How should you respond?

A. Remote HPE Synergy setup is possible if HPE Composer 2 is used and a DHCP server is available in the management network

B. HPE Synergy can be configured remotely through a secure connection to the FLM if this option was enabled in the factory

C. HPE Synergy cannot be deployed remotely, as initial setup must be performed using a local console connection

D. Remote HPE Synergy installation can be done only if an additional set of the services was purchased together with hardware platform

Correct Answer: B


Question 2:

Your customer built a server profile for HPE Synergy Gen10 server and configured boot mode to Legacy BIOS. Which feature is not available for this Compute Module?

A. Boot from SAN

B. Secure boot

C. Workload profile

D. BIOS management

Correct Answer: A


Question 3:

How can your customer implement HPE OneView so that it can be used to manage an HPE ProLiant server and HPE BladeSystem?

A. As a virtual appliance running on the supported hypervisor

B. As an application running on the server with CentOS Linux system

C. As an application running on the server with Windows system

D. As a physical appliance based on HPE ProLiant 360 Gen10

Correct Answer: A


Question 4:

Refer to the exhibit.

You discovered that one of the profiles is not compliant with the server profile template.

What could cause this profile to be inconsistent with the server profile template?

A. Network connectivity for HPE Synergy Compute Module was changed outside HPE OneView

B. Changes to the server profile were implemented directly on the server profile

C. The server was powered off or rebooted recently and iLO did not reconnect to HPE OneView

D. HPE OneView was restored from a backup that created inconsistency with the server profile template

Correct Answer: A


Question 5:

You originally configured boot mode for HPE ProLiant Gen10 server to `Legacy BIOS\’ in an HPE OneView server profile and deployed an operating system. A few weeks later, you change the boot mode to the `UEFI optimized\’ to leverage some features provided by this mode.

What must you do next?

A. reset an iLO management processor to activate the new boot mode for the server

B. reinstall an operating system, as UEFI is using different drive format than Legacy BIOS

C. reset BIOS settings to the defaults so UEFI settings can be applied

D. reset BIOS settings to the defaults through the server profile after changing the boot mode

Correct Answer: A


Question 6:

Which statement regarding HPE OneView backup restore is true?

A. During backup restore, users with Administrator privileges can still login to HPE OneView

B. An HPE OneView backup can be used to restore individual components like server profile

C. Users with Backup Administrator privileges can restore an HPE OneView backup

D. Only users with Infrastructure Administrator privileges can restore an HPE OneView backup

Correct Answer: D


Question 7:

Which statement about a server profile for an Apollo system is true?

A. Enclosure Group is automatically selected

B. Fibre Channel connections can be defined

C. UEFI optimized is the only available boot mode

D. Virtual WWNs an MAC addresses can be defined

Correct Answer: B


Question 8:

Your customer runs VMware ESXi on an HPE Synergy platform. The ESXi systems must have access to 50 VLANs initially. However, this is a dynamic environment, and more VLANs will be added in the future.

They want to add more networks for virtual machines, but they do not want to modify the HPE Virtual Connect configuration.

Which type of the network should the customer define?

A. Untagged

B. Internal

C. Tunnel

D. Tagged

Correct Answer: D


Question 9:

Which licenses are optional to be purchased separately for HPE Synergy?

A. Global Dashboard licenses

B. FC Upgrade licenses

C. HPE OneView licenses

D. Virtual Connect licenses

Correct Answer: B


Question 10:

You try to add a new connection within a server profile, but an operation fails when you try to commit the changes.

What is a possible reason?

A. You tried to add additional connection above the limit

B. The server is powered on

C. The server does not have an HPE OneView license applied

D. The server is powered off

Correct Answer: B


Question 11:

Your customer is considering HPE Synergy as a hardware platform for virtualization workload. The customer environment is very dynamic, and they often have to modify hypervisor networking.

Which resource provided by HPE should you discuss with this customer?

A. HPE OneView Global Dashboard allows server profile replication and change management

B. HPE OneView for VMware vCenter Server will enable host profile functionality and simplify changes

C. PowerShell Library for HPE OneView allows scripted environment modification

D. HPE Image Streamer provides templates which can be updated to map the hypervisor requirements

Correct Answer: C


Question 12:

You have created volumes using array management tools and imported the volumes to HPE OneView.

Which statement about these volumes is true?

A. Imported volumes are treated as private volumes and can be only used as boot volumes

B. Volumes imported to HPE OneView is managed just like a volume created using HPE OneView

C. Volumes imported to HPE OneView cannot be removed using the HPE OneView interface

D. A snapshot for imported volumes can be created only by using array management tools

Correct Answer: D


Question 13:

Refer to the exhibit.

Which statement about the logical interconnect shown is true?

A. The maximum supported number of the internal networks for logical interconnect is configured

B. For FC uplink sets, an additional uplink from second module should be added for redundancy

C. Additional uplink ports can be added to ETH-Uplink to increase available bandwidth

D. FC uplinks are not supported and will be converted to FCoE or RoCE uplinks

Correct Answer: A


Question 14:

You are implementing an HPE Synergy solution with multiple frames in one management ring. Image Streamer is not a part of this solution. How can an IPv4 address pool defined by the administrator be used in HPE OneView?

A. to provide static IP addresses for an operating system running on a Compute Module

B. to provide static IP addresses for Logical Interconnects and Logical Enclosures

C. to provide static IP addresses to iLOs and interconnect modules if applicable

D. to provide static IP addresses for storage systems managed in HPE OneView

Correct Answer: C


Question 15:

Refer to the exhibit:

A customer complains that firmware compliance is empty. The customer confirmed that Synergy Service Pack is uploaded to the HPE OneView repository. How should you respond?

A. The firmware repository is not defined within firmware compliance report

B. The firmware repository service must be restarted using maintenance connection

C. The refresh procedure must be performed on each logical enclosure to refresh firmware

D. All of the components are up to date and compliant with firmware baseline

Correct Answer: B


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *