Menu

Free Sharing Geekcert Updated HP HPE6-A82 VCE and PDF Exam Practice Materials

0 Comment

Which certification is the most popular and worthy to get? No doubt the HPE Sales Certified Latest HPE6-A82 exam questions HPE Sales Certified – Aruba Products and Solutions exam is a worth challenging task but you should take among all the IT certifications . Geekcert is providing the latest version of HPE Sales Certified Latest HPE6-A82 study guide PDF and VCE dumps now. Comprehensive understanding on Newest HPE6-A82 free download HPE Sales Certified – Aruba Products and Solutions exam syllabus through Geekcert 100% pass guarantee of the success on your HPE Sales Certified Jan 15,2022 Hotest HPE6-A82 practice HPE Sales Certified – Aruba Products and Solutions exam taking.

Geekcert HPE6-A82 certification exam portal. pass all the HPE6-A82 certifications exams easily with latest Geekcert real exam questions and answers. Geekcert – 100% real HPE6-A82 certification exam questions and answers. easily pass with a high score. you are only successful with HPE6-A82 testing engine in your it certification – Geekcert!

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest HPE6-A82 preparation materials from HP Official Exam-Center: https://www.geekcert.com/hpe6-a82.html

The following are the HPE6-A82 free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our HPE6-A82 dumps.HPE6-A82 free dumps are questions from the latest full HPE6-A82 dumps. Check HPE6-A82 free questions to get a better understanding of HPE6-A82 exams.

Question 1:

Refer to the exhibit.

Where will the guests browser be redirected during a captive portal login attempt?

A. The redirect will time out and fail to resolve.

B. The captive portal page hosted on Aruba Central in the cloud.

C. The captive portal page hosted on the Aruba controller.

D. The captive portal page hosted on ClearPass.

Correct Answer: B


Question 2:

A customer is setting up Guest access with ClearPass. They are considering using 802.1X for both the Employee network and the Guest network.

What are two issues the customer may encounter when deploying 802.1X with the Guest network? (Choose two.)

A. ClearPass will not be able to enforce individual Access Control policies.

B. difficult to maintain in an environment with a large number of transient guest users.

C. the lack of encryption during the authentication process.

D. Guests will not be able to be uniquely identified.

E. the high level of complexity for users to join the guest network.

Correct Answer: BE


Question 3:

An organization has configured guest self-registration with internal sponsorship.

Which options can be configured to send guest users their credentials outside of the initial login web-page? (Choose two.)

A. Configure a Simple Mail Transport Protocol (SMTP) server in ClearPass Policy Manager administration.

B. Configure a Simple Mail Transport Protocol (SMTP) server in ClearPass Guest administration.

C. Configure a Short Message Service (SMS) Gateway in ClearPass Policy Manager administration.

D. Configure a Short Message Service (SMS) Gateway under ClearPass Guest configuration.

E. Configure the self-registration page for the guest to receive a Simple Mail Transport Protocol (SMTP) receipt.

Correct Answer: AE

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/6.7/Guest/PDFs/Guest_User_Guide.pdf


Question 4:

Refer to the exhibit.

A client is attempting to authenticate using their Windows account with a bad password. If the Remote Lab AD server is down for maintenance, what will be the expected result?

A. ClearPass receives a timeout attempt when trying the Remote Lab AD server first. It will then try the server Backup 1 and receive a result of Active Directory Authentication failed. No further processing will occur.

B. ClearPass try either server Backup 1 or Backup 2 depending on which has responded the fastest in prior attempts to authenticate ClearPass will then receive a result of Active Directory Authentication failed. No further processing will occur.

C. ClearPass receives a timeout attempt when trying the Remote Lab AD server first. It will then try the server Backup 1 and Backup 2; both will send a result authentication failed.

D. ClearPass receive a timeout attempt when trying the Remote Lab AD server first. No further processing will occur until the Remote Lab AD server is marked as “Down” by the Administrator.

Correct Answer: A


Question 5:

When ClearPass is communicating with external context servers, which connection protocol is typically used?

A. FTP over SSH

B. REST APIs over HTTPS

C. SOAP and XML

D. YAML

Correct Answer: C


Question 6:

ClearPass receives fingerprinting profile data for a client device that is based on MAC OUI, NMAP, DHCP, and OnGuard. Which fingerprint or fingerprints are used?

A. NMAP because it is actively obtained

B. The last fingerprint gathered

C. OnGuard because it is application based

D. All fingerprints are applied

Correct Answer: A

Reference: https://www.catelsys.eu/images/Catelsys/images/2017/04/0-Notices-ClearPass_Policy_Manager_User_Guide-1.pdf


Question 7:

Refer to the exhibit.

What does Search Base Dn do when joining an Active Directory domain? (Choose two.)

A. validates the connection details entered in the Connection Details

B. searches for the Base DN (Distinguished Name) based on what was typed in the field

C. sets the starting point in the directory tree for the Base DN (Distinguished Name) search

D. updates the Base DN (Distinguished Name) in Active Directory if no match is found

E. runs an Active Directory query that returns all results along with any matching the entered Base DN (Distinguished Name)

Correct Answer: AC

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/6.8/Aruba_DeployGd_HTML/Content/LDAP and SQL Auth Sources/LDAP_Auth_Source.htm


Question 8:

Which fingerprint collectors can help to distinguish between an iPhone and an iPad? (Choose two.)

A. SNMP

B. IF-MAP

C. MAC OUI

D. TCP header capture

E. HTTP

Correct Answer: BC


Question 9:

Sponsorship has been enabled on the guest network. A guest user connects and completes the self-registration form indicating a valid sponsor. The guest then clicks submit.

What is the current state of the guest account?

A. The guest account is created in an enabled state with the “Log In” button functional.

B. The guest account is created in disabled state, the “Log In” button will appear only after the sponsor approval process is completed.

C. The guest account is created in a disabled state with the “Log In” button grayed out.

D. The guest account is not yet created and remains in a disabled state. There is not “Log In” button yet displayed.

Correct Answer: B


Question 10:

What is the purpose of service rules in ClearPass?

A. selects the Enforcement Profiles used in a service

B. selects the Service to process a request

C. selects the Authentication Source for the client

D. selects the Posture Policy used with OnGuard

Correct Answer: C


Question 11:

What is a function of the posture token in ClearPass OnGuard? (Choose two.)

A. Identifies clients that are not security compliant.

B. Initiates the Auto-Remediation process.

C. Indicates the Health Status of the Client.

D. Denies access to unhealthy clients.

E. Controls access to network resources.

Correct Answer: CD

Reference: https://docplayer.net/18755148-Clearpass-onguard-configuration-guide.html (3)


Question 12:

Which ClearPass feature assesses endpoint context and client device type?

A. Profiling

B. Captive Portal

C. Onboard

D. Posture

Correct Answer: A

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/6.7/Aruba_DeployGd_HTML/Content/About ClearPass/About_ClearPass.htm


Question 13:

When should a role mapping policy be used in an 802.1x service with Active Directory as the authentication source?

A. When you want to match Active Directory attributes directly to an enforcement policy.

B. When you want to match Active Directory attributes to an Aruba firewall role on an Aruba Network Access Device.

C. When you want to translate and combine Active Directory attributes into ClearPass roles.

D. When you want to enable attributes as roles directly without combining multiple attributes.

Correct Answer: A


Question 14:

What is a good collector type used for ClearPass to discover devices with static IP addresses?

A. DHCP Collectors

B. ClearPass Air Monitors

C. Active Collectors

D. Network Functions

Correct Answer: D

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ClearPass/6.7/PolicyManager/Content/CPPM_UserGuide/PolicyProfile/Collectors.htm


Question 15:

When is it appropriate to use the built-in Local user database in ClearPass?

A. In a public-facing guest network environment where the guests are prompted to self-register.

B. In small-business environments where the user accounts rarely change and new accounts are uncommon.

C. In a hospitality deployment for guest accounts created and managed by staff.

D. In a large campus environment where Students and Contractors account for 35.000 entries that change weekly.

Correct Answer: D

Reference: https://www.arubanetworks.com/techdocs/ArubaOS_61/ArubaOS_61_CLI/local-userdb.htm


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *