Menu

Free Providing 31860x VCE Exam Study Guides With New Update Exam Questions

0 Comment

Tens of thousands of competitors, pages of hard questions and unsatisfied exam preparation situations… Do not worried about all those annoying things! We, help you with your ACDS–3186 31860x Avaya IX Calling Design exam. We will assist you clear the 31860x exam with ACDS–3186 31860x dumps. We 31860x actual tests are the most comprehensive ones.

Visit our site to get more 31860x Q and As:https://www.itexambus.com/31860x.html (60 QAs Dumps)
Question 1:

You are trying to determine how many Basic and Mainstream licenses are needed to support a proposal for Avaya IX Messaging. Which feature requires a Mainstream license?

A. Multiple greetings

B. Full synchronization with 0365 email applications

C. Distribution lists

D. Multiple Telephone User Interfaces (TUIs)

Correct Answer: C


Question 2:

You have a customer who requires both SIP Trunking and Remote Workers. After examining the features needed overall, you have determined that 700 Core Suite licenses are required. You still need to quote SBCE licenses, in addition to the entitlements included with Core Suite licenses, to support a total of 120 PSTN SIP trunks and 330 remote workers. The customer has agreed to a 3 remote worker users to 1 session access basis- How many additional standard and advanced a la carte SBCE licenses are needed? (Choose two.)

A. 30 SBCE Standard Licenses

B. 20 SBCE Standard Licenses

C. 10 SBCE Advanced Licenses

D. 20 SBCE Advanced Licenses

Correct Answer: C


Question 3:

In preparation for the migration of CS1000 phones to Avaya Aura your customer is trying to understand how things will work after the migration. How will CS1000 phones register?

A. To Session Manager via the Avaya Device Adapter

B. Directly to Communication Manger

C. Directly to the Avaya Device Adapter

D. To System Manager via the Avaya Device Adapter

Correct Answer: C


Question 4:

You are interested in having multiple devices to register with the same extension number, but use only one user license. Which three are required for the Multiple Device Access feature? (Choose three.)

A. Avaya Aura Communication Manager

B. Avaya one-X?Client Enablement Services

C. Avaya Aura Session Manager

D. Avaya Aura Application Enablement Services

E. Avaya Aura System Manager

Correct Answer: ADE


Question 5:

A company needs to add 1200 users to an Avaya Aura deployment, and wants the same level of audio and video services for all users. But there is not enough bandwidth for audio and HD video calls for all of the existing and new users. (Assume HD video uses 1 Mbps.)

What can they do to provide the same audio and video services to all users?

A. Decrease Minimum Multimedia Bandwidth to below 512 Kbps.

B. Increase Total Bandwidth parameter to 20 Mbps.

C. Increase Multimedia Bandwidth parameter to 10 Mbps.

D. Decrease Maximum Multimedia Bandwidth to below 512 Kbps.

Correct Answer: D


Question 6:

You are putting together a proposal for a Communication Manager solution that has the following requirements: 300 9611G telephones running H.323 275 9641GS telephones running SIP 75 Analog telephones

350 3129 telephones 100 Avaya EquinoxTM clients 300 9611G telephones running H.323 275 9641GS telephones running SIP 75 Analog telephones 350 J129 telephones 100 Avaya EquinoxTM clients How many endpoints will directly register/connect to Communication Manager?

A. 375

B. 400

C. 625

D. 1025

Correct Answer: A


Question 7:

A customer has a new location with 1,900 users. They require a UC solution that will support 20% growth without adding additional hardware. They are interested in minimizing the equipment footprint and do not require redundancy. What will meet customer\’s needs?

A. Communication Manager Simplex with Survivable Core

B. Communication Manager Simplex

C. Communication Manager S8300

D. Communication Manager Duplex

Correct Answer: C


Question 8:

You are creating a new Communication Manager design. You have included Avaya provided servers with G450 gateways. The solution requires 200 – H.323 telephones. Trunk service from the PSTN will be IP trunks. Shuffling will be enabled. They have also requested call recording via Device Media Call Control (DMCC) application programming interface.

To record all IP endpoints simultaneously, how many DSP resources are required?

A. 800 DSP resources

B. 600 DSP resources

C. 400 DSP resources

D. 200 DSP resources

Correct Answer: A


Question 9:

Yourare designing an addition to a customer\’s existing Avaya Aura system. The addition will include 575 IP sets, of which 200 will also use Avaya Equinoxfor the Desktop, 175 will use Desktop P2P Video, and 25 of them will also need Extension to Cellular (EC500). There are 75 other new users who will use Avaya Equinoxfor iOS as their only UC Client or endpoint. The customer does not want a la carte licensing for applications not covered by Core Suite, and will purchase other Avaya Aura Suites as required.

How many Core Suite licenses are needed for the addition?

A. 675

B. 650

C. 625

D. 575

Correct Answer: D


Question 10:

A customer has a main location and several remote locations with Avaya Aura Survivable Remotes. How many components can an Avaya IXTM IP Phone J169 SIP endpoint register to simultaneously?

A. Two Core Session Managers and a Communication Manager Survivable Core

B. Three Core Session Managers and a Branch Session Manager

C. Two Core Session Managers and a Branch Session Manager

D. Five Core Session Managers or Branch Session Managers

Correct Answer: C


Question 11:

What is a benefit of Session Manager?

A. It centralizes the management of remote gateways.

B. It provides SIP application interoperability across multi-vendor equipment.

C. It provides traditional analog trunking to the edge devices.

D. It de-centralizes management of phones and users enterprise-wide.

Correct Answer: A


Question 12:

A customer Is adding a branch location, and they have an Avaya Aura core at their existing location. It is a requirement that the equipment at the new branch location continues to provide service during WAN failures. This includes the ability for callers to leave a voicemail message by having the call route from the new location over PRI to the core location where the voicemail resides.

Assuming both locations have PRI and G450s, which Item needs to be included at the new location?

A. Standard Local Survivability

B. Survivable Remote server

C. Survivable Core server

D. Session Manager server

Correct Answer: C


Question 13:

A design you are working on calls for several “G series” media gateways, and you have determined the number of Digital Signal Processor (DSP) resources that are needed. In which two ways can you determine how many “G series” gateways are needed in a design? (Choose two.)

A. Divide the calculated number of DSPs by 320 to determine how many G450s are needed.

B. Divide the calculated number of DSPs by 120 to determine how many G430s are needed.

C. Divide the calculated number of DSPs by 340 to determine how many G450S are needed.

D. Divide the calculated number of DSPs by 128 to determine how many G430s are needed.

Correct Answer: B


Question 14:

Your customer is expanding their communications infrastructure. They want to protect their investment In existing equipment. They currently have two Avaya G450 gateways. What is the maximum number of Digital Signaling Processor (DSP) resources that the two Avaya G450 will support?

A. 640

B. 360

C. 960

D. 1200

Correct Answer: A


Question 15:

The following endpoints are being requested for an Avaya Aura solution:

300 9611G telephones running H.323 100 9641GS telephones running SIP 50 J129 telephones 50 Analog telephones 20 DCP telephones 75 Avaya Equinoxclients

How many registrations will Session Manager have to support?

A. 225

B. 175

C. 100

D. 75

Correct Answer: D


Visit our site to get more 31860x Q and As:https://www.itexambus.com/31860x.html (60 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *