Menu

Free Download Latest Updated 72400X Actual Exam Questions and Answers

0 Comment

Do not worry about that if you are stuck in the ACSS-7240 May 23,2022 Latest 72400X exam questions exam difficulties, We will assist you all your way through the ACSS-7240 Newest 72400X study guide Avaya Equinox Solution with Avaya Aura Collaboration Applications Support exam with the most update ACSS-7240 72400X pdf. We exam 72400X real exam questions are the most comprehensive material, covering every key knowledge of Newest 72400X pdf Avaya Equinox Solution with Avaya Aura Collaboration Applications Support exam.

We Geekcert has our own expert team. They selected and published the latest 72400X preparation materials from Official Exam-Center.

The following are the 72400X free dumps. Go through and check the validity and accuracy of our 72400X dumps.Do you what to see some samples before 72400X exam? Check the following 72400X free dumps or download 72400X dumps here.

Question 1:

In a Team Engagement Deployment, which Avaya Equinox?Conferencing component is responsible for mixing and distributing media?

A. H.323 Gatekeeper

B. Equinox User Portal

C. Equinox Management Server

D. Equinox Media Server

Correct Answer: D

Reference: https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101045460 (131)


Question 2:

Consider an Avaya IXTM Workplace for Web Client connecting to a virtual meeting room from a public network.

Which two components within the call flow will be involved in the media path? (Choose two.)

A. Avaya Aura Media Server

B. Avaya Auta Web Gateway

C. Equinox Media Server

D. Session Manager

Correct Answer: BC


Question 3:

Which component hosts Unified Portal in a Team Engagement (TE) deployment of the Avaya Equinox Conferencing solution?

A. Avaya Aura Web Gateway

B. System Manager Server

C. Session Manager Server

D. Equinox Management Server

Correct Answer: A

Reference: https://documentation.avaya.com/bundle/ EquinoxConferencing_DeployingAvayaEquinoxSolution_r9102/page/ Checklist_for_Deploying_Equinox_Mng_TE.html


Question 4:

When troubleshooting an Avaya Equinox Conferencing solution issues related to access from the public network, debugging which component is recommended first?

A. Avaya Aura Web Gateway

B. Session Manager

C. Session Border Controller

D. Avaya Aura Communication Manager

Correct Answer: D


Question 5:

Which three call flow steps apply to Avaya IXTM Workplace Clients? (Choose three.)

A. Obtain Dynamic Configuration from SMGR.

B. Obtain Dynamic Configuration from AADS.

C. Register and exchange SIP signaling with ASM.

D. Exchange Instant Message/Multimedia Message information with Presence Services via HTTPS.

E. Register and uses SIP Signaling with Communication Manager.

Correct Answer: BCD


Question 6:

When saving a Customer Support Package on Equinox Management, which two options are available to select? (Choose two.)

A. Option to erase the captured files from the server after downloading

B. Capture logs for the last X minutes

C. Choice of a time period from which to capture logs

D. Option to schedule the Customer Support Package download

Correct Answer: AC


Question 7:

A user is trying to register on their Avaya IXTM Workplace Client (Windows/Mac/iOS/Android) from the Public Network.

Which ASBCE Network Interface is usually set to connect to the Public Network, and will be the first point of contact for the registration request from the Client\’s IP?

A. M2 Interface

B. M1 Interface

C. B1 Interface

D. A1 Interface

Correct Answer: C

Reference: https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101064807 (157)


Question 8:

Users can register their Avaya IXTM Workplace client, whether they are located inside the Enterprise or connecting from a public network, without the need to modify client settings.

Which DNS feature makes this possible?

A. Split Horizon

B. Zone Groups

C. Auto-Resolved Alias Records

D. Redirect Domain Requests

Correct Answer: D


Question 9:

Which logging level on AAWG and AADS can impact server performance, and is not recommended to be left on for long periods of time?

A. INFO

B. FINEST

C. WARNING

D. ERROR

Correct Answer: C

Reference: https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101064809


Question 10:

Which three options are available for the traceSBC command? (Choose three.)

A. STUN/TURN/ICE

B. SIP

C. TLS Handshake

D. SDP

E. SRTP

Correct Answer: ACD


Question 11:

Customer has changed Avaya Aura Core and the Avaya Equinox Conferencing solution domain name. As a result, new FQDNs were assigned to all solution components. New server identity certificates are now required. This customer does not use a Third-Party Certificate Authority (CA) and is not planning to. The customer is asking you if signed identity certificates can be generated internally.

What would you recommend?

A. Use Avaya Aura Device Services (AADS) as an internal Certificate Authority (CA).

B. A Certificate Authority (CA) is not a mandatory requirement as all Avaya Aura Core and Equinox solution components support self-signed certificates.

C. Use Utility Services as an internal Certificate Authority (CA).

D. Use System Manager as an internal Certificate Authority (CA).

Correct Answer: D


Question 12:

What is the impact of an active ESMENABLED parameter set to 0 in AADS Dynamic Configuration on an Avaya IXTM Workplace Client (Win/Mac/iOS/Android)?

A. Avaya IXTM Workplace Client will not have the “Start My Meeting” button.

B. Avaya IXTM Workplace Client will not be able to make/receive calls.

C. Avaya IXTM Workplace Client will not be able to register.

D. Avaya IXTM Workplace Client will have no access to the Multimedia Messaging service.

Correct Answer: D

Reference: https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101033398 (37)


Question 13:

Which protocol is used between Avaya IXTM Workplace Clients for Multimedia Messaging?

A. RTP

B. UDP

C. TLS

D. HTTPS

Correct Answer: C


Question 14:

In a Team Engagement deployment, the Avaya IXTM Workplace Thick Client (Windows/Mac/iOS/Android) registers and communicates to which component?

A. Avaya Aura Web Gateway

B. Avaya Aura Media Server

C. Equinox Management Server

D. Avaya Aura Session Manager

Correct Answer: A

Reference: https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101064807


Question 15:

Which three call flow steps apply to Avaya IXTM Workplace for Web Client? (Choose three.)

A. Register and use SIP Signaling with Communication Manager.

B. Obtain Dynamic Configuration from SM.

C. Exchange Instant Messages with Presence Services via HTTPS.

D. Exchange HTTPS Signaling with Avaya Aura Web Gateway (AAWG).

E. Obtain Dynamic Configuration from AADS.

Correct Answer: ACE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *