Menu

3V0-624 the Most Up to Date VCE And PDF Instant Download

0 Comment

Attention please! Here is the shortcut to pass your 3V0-624 exam! Get yourself well prepared for the VCAP6.5-DCV Design 3V0-624 VMware Certified Advanced Professional 6.5 – Data Center Virtualization Design Exam exam is really a hard job. But don’t worry! We We, provides the most update latest 3V0-624 dumps. With We latest 3V0-624 exam questions, you’ll pass the VCAP6.5-DCV Design 3V0-624 VMware Certified Advanced Professional 6.5 – Data Center Virtualization Design Exam exam in an easy way

Visit our site to get more 3V0-624 Q and As:https://www.pass1day.com/3v0-624.html (142 QAs Dumps)
Question 1:

When configuring HA, which admission control policy should be used?

A. Host Failure Cluster Tolerates

B. CPU and Memory Percentage for Failover

C. Standby Host

D. None of the above

Correct Answer: B


Question 2:

A solution architect has been tasked with designing a new environment that meets the needs of a growing company, and has obtained this information:

1.

Uptime is critical during regular business hours when 95% of transactions occur. Application uptime must be 99.9% during those hours.

2.

In a true disaster, the business can withstand a day of data loss and half a day of downtime.

3.

The company is one year into a 5-year contact with the co-lo data center.

4.

The building that is currently occupied no longer has any floor space available, but the company has three empty racks of space.

5.

There are current contacts with Dell to provide servers and Cisco to provide network components.

6.

The network team has standardized on an end-to-end 10Gb network.

Based on this information, which two statements are constraints for the new design? (Choose two.)

A. There are only three available racks in the currently-leased data center.

B. Corporate standards dictate the use of 10Gb throughout the network.

C. Distributed Switches must be used.

D. In four years, the company will outgrow its current data center space.

Correct Answer: BC


Question 3:

Which two types of workloads are efficiently consolidated when virtualized? (Choose two.)

A. Workloads that do NOT require user input and are constantly processing large amounts of batched data.

B. Workloads that will consume all available assigned resources.

C. Workloads that are NOT CPU bound; most of their time is spent waiting for external events such as user interaction.

D. Workloads that do NOT require access to specific physical resources such as a hardware dongle or graphics card.

Correct Answer: CD

Workloads that are constantly using resources would prevent other VMs from accessing them, causing performance issues. Instead, if they use little and spend time waiting then resources are available for other.


Question 4:

A company is designing a new vSphere cluster to support a mission-critical application.

1.

The application requires 100% availability and cannot be restarted to recover from an ESXi host failure.

2.

The application consists of a group of 16 virtual machines, each with 8 vCPU configured.

Which solution satisfies the availability requirements?

A. Guest OS-based software clustering

B. vSphere High Availability

C. vSphere High Availability Application Monitoring

D. vSphere Fault Tolerance

E. vSphere Site Recovery Manager

Correct Answer: A

As mentioned, fault tolerance doesn\’t support 8 x vCPUs in 6.5 and no other technology listed can ensure 100% up-time except some other application / OS method (i.e. Windows Failover Cluster).

1.

FT doesn\’t support 8 vCPU!

2.

vSphere Standard and Enterprise. Allows up to 2 vCPUs

3.

vSphere Enterprise Plus. Allows up to 4 vCPUs

https://docs.vmware.com/en/VMware-vSphere/6.5/com.vmware.vsphere.avail.doc/GUID-57929CF0-DA9B-407A-BF2E-E7B72708D825.html


Question 5:

A solution architect has been tasked with designing a new environment for a company\’s growing needs, and has obtained this information:

1.

Uptime is critical during regular business hours when 95% of the transactions occur. Application uptime must be 99.9% during those hours.

2.

In a true Disaster, the business can withstand a day of data loss and half a day of downtime.

3.

The company is one year into a 5-year contact with the co-lo data center.

4.

The building that is currently occupied no hanger has any floor space available, but the company has 3 empty racks of space. The co-lo can provide up to 11KVA of power per rack.

5.

There are current contacts with Dell to provide servers and with Cisco to provide the network components.

6.

The network team has standardized on an end-to-end 10Gb network.

Based on this information, what are two requirements for the new design? (Choose two.)

A. RTO of 24 hours.

B. RTO of 12 hours.

C. The application must be available 99.9% during business hours.

D. 11KVA of power is available per rack.

Correct Answer: BC

the business can withstand a day of data loss -> this is RPO 24hrs (there is no option for RPO in answers)half a day of downtime -> this is RTO 12hrs


Question 6:

A customer warns to virtualize an Oracle database with vSphere 6.5, but is concerned about its performance. Which three design elements will ensure optimum performance? (Choose three.)

A. Share as much memory as possible with the balloon driver.

B. Use VMXNET3 for the network adapter.

C. Create affinity rules for the virtual machine to a single physical socket.

D. Use VMware Paravirtual SCSI adapters for data and log vDisk.

E. Enable Hyper-Threading

Correct Answer: BDE

https://www.vmware.com/content/dam/digitalmarketing/vmware/en/pdf/solutions/vmware-oracle-databases-on-vmware-best-practices-guide.pdf


Question 7:

A customer runs a vSphere cluster for hosted desktops with these capabilities:

1.

It allows end users to use any device to access the environment and to have access to all internal applications.

2.

The cluster hosts image-processing applications, and the images are processed during off hours.

3.

The architecture maximized the use of server hardware around the clock.

4.

The Active Directory default Group Policy for desktops is set to turn on the screensaver with animation after minutes of inactivity.

5.

The Active Directory default Group Policy is applied after a newly-deployed Window 10 desktop is joined to the Active Directory domain.

6.

The performance data show that during off hours, the virtual desktops are still consuming a significant number of CPU cycles.

Minimize the CPU cycles, what would be VMware\’s recommendation for screensaver usage in the virtual machine?

A. Replace Windows Animation with X-Server because it\’s a more efficient way of utilizing physical CPU cycles.

B. Adjust the Active Directory policy so that the screensaver is not using any sort of animation.

C. Keep the settings as they are enforced by Active Directory, because screensavers save GPU cycles on the ESXi host.

D. Screensavers don\’t affect CPU usage, so the customer must ask the users to avoid using desktops during off-hours because they are taking CPU cycles from the image-processing application.

E. Disable the screensaver when extra physical CPU cycles are consumed.

Correct Answer: E


Question 8:

A company is in the process of deploying a modern video-streaming application.

1.

The application is able to scale (expand and collapse) its steaming nodes in the form of CentOS 7.x 64bit virtual machines, based on demand.

2.

This IO-Intensive application has a high CPU demand and generates a significant number of disk operations (IOPS).

3.

To host the application, the company decided to implement a brand-new VMware cluster with vSphere 6.5

4.

The company would like a significant reduction in CPU utilization as well as a possible increase in throughput.

Which virtual disk adapter should be recommended for the company\’s physical design?

A. LSI Logic Parallel

B. VMware Paravirtual

C. BusLogic Parallel

D. LSI Logic SAS

Correct Answer: B

“PVSCSI adapters are high-performance storage adapters that can provide greater throughput and lower CPU utilization. They are best suited for environments where hardware or applications drive a very high amount of I/O throughput, such as SAN environments.”


Question 9:

A company has requested assistance with a new cross-site failover design to support business-critical applications.

1.

It has two sites when are very well-connected, and latency is less than 5ms round trip.

2.

The customer requires that its applications be restarted even in the event of a total site failure.

3.

The applications must be kept online even when migrated during maintenance.

4.

Storage arrays at either site support both synchronous and asynchronous replication.

Which two options are accurate application requirements for this scenario? (Choose two.)

A. The design must ensure continuous application uptime even during a total site failure.

B. The design must prioritize application availability.

C. The design must ensure application recoverability at the second site.

D. The applications are latency-sensitive.

Correct Answer: BC

Requirements are: The customer requires that its applications be restarted even in the event of a total site failure; The applications must be kept online even when migrated during maintenance. Therefore: A) No customer requires the application to be restarted in an event of site failure. A restart implies a short downtime, while answer A states “continuous availability”, which is not true if a restart is involved (and false since the customer doesn\’t require 100% uptime and it\’s fine with a restart) B) Yes – 2 of the requirements are about having the application available during maintenance or after failover C) Yes – Same as A, application must be restarted on the secondary site if primary fails D) No – There are no info supporting this


Question 10:

The system administrator team is planning to upgrade its vCenter Server 5.5 environments to version 6.5.

1.

Each vCenter 5.5 is pointing to a Single Sign On (SSO) server that has a dedicated virtual machine.

2.

The SSO servers are currently in independent SSO domains.

3.

During the upgrade process, the administrators would like to combine their two SSO domains into a single one.

View the exhibit.

Referring to the exhibit, which upgrade scenario would accomplish this?

A. 1. Upgrade the Denver SSO server to a 6.5 PSC.

2.

Upgrade the Denver vCenter Server 5.5 to version 6.5.

3.

Use the migration utility to upgrade the New York vCenter Server to 6.5.

4.

Choose to join it to the Denver PSC.

B. 1. Upgrade the Denver SSO server to a 6.5 PSC.

2.

Use the migration utility to upgrade the New York SSO server.

3.

Choose to join the existing SSO domain during the second upgrade.

4.

Upgrade both of the vCenter Servers to 6.5.

C. 1. Upgrade both of the SSO servers to 6.5 PSCs.

2.

Upgrade both of the vCenter Servers to 6.5.

3.

Install a new 6.5 PSC in the same SSO domain as the Denver 6.5 PSC.

4.

Repoint the New York vCenter Server to the newly-installed PSC.

D. 1. Install a new New York SSO 5.5 server in the same SSO domain as the Denver SSO server.

2.

Repoint the New York vCenter Server to the newly-installed SSO server.

3.

Upgrade both SSO servers to 6.5 PSCs.

4.

Upgrade both vCenter Servers to 6.5.

Correct Answer: D


Question 11:

A solution architect has been tasked with designing a new environment that meets the needs of a growing company, and has obtained this information:

1.

The current capacity will be exhausted in 180 days, and the new infrastructure must be deployed and in production prior to that.

2.

The new servers have a 90-day delivery time.

3.

A data center for disaster recovery has been selected, and it is 20 miles away and connected by MPLS.

4.

The security team will continue to utilize its current investments and VM Encryption for the new environment.

5.

The backup team currently uses Data Domain, and reports show an 8:1 compression and deduplication ratio for backups.

Based on the information obtained, which two statements are risks for the new design? (Choose two.)

A. MPLS will be used to connect the two data centers.

B. The Change Advisory Board will approve all changes.

C. Current back up space will not be sufficient if using VM Encryption.

D. The current firewalls will support the additional workloads.

Correct Answer: CD

They mention using existing security investments (i.e. Firewalls)


Question 12:

A customer has storage arrays from two different storage vendors at two different sites. The customer warts to restore operations at the secondary site in the event of a disaster.

Which VMware technology must be used to meet this requirement?

A. vSphere replication

B. vSphere Data Protection

C. array-based replication

D. vSphere Fault Tolerance

Correct Answer: A


Question 13:

A customer is deploying a mission-critical Oracle database with high SLA requirements, including high performance and high availability. The customer has chosen to purchase an All-Flash vSAN solution.

Which three storage policies should be used? (Choose three.)

A. RAID5/6 for data disk and RAID1 for OS disk with FTT=2

B. IOPS limit and checksum should be enabled.

C. RAID5/6 for OS disk and RAID1 for data disk with FTT=2

D. Configure multiple disk stripes.

E. Deduplication and Compression should be disabled.

Correct Answer: ABE

A) RAID 5/6 should be used for capacity, not performance (good for normal use case, but here high performance are required); B) IOPS limit should be enabled as switching path every few IO improve performance and reduce downtime should a path fail; C) RAID 1 preferred over RAID 5/6 for performance D) While having multiple disk stripes might generally improve performance, this is not the case with Oracle E) Dedup and compression are good for capacity, but impact performance

The link provided by Todd adds some more info, although his answer can\’t be correct (it can\’t be both A and C).Some extra info here: https://storagehub.vmware.com/t/vmware-vsan/oracle-database-on-vmware-vsan-6-7/


Question 14:

In order to provide a critical service, a customer needs four virtual machines (VMs), each with 55GB memory reservation.

1.

This service must NOT experience an outage due to host hardware failures or host maintenance.

2.

The customer has ESXi hosts with 256GB of RAM each and, for business reasons, must run this service in a new ESXi host cluster.

Which VMware-recommended solution meets the stated requirements?

A. * Create an ESXi host cluster with 3 ESXi hosts.

* Enable HA and DRS on the ESXi host cluster.

B. * Create an ESXi host cluster with 2 ESXi hosts.

* Enable HA and DRS on the ESXi host cluster.

C. * Enable Fault Tolerance for the 4 VMs.

* Create an ESXi host cluster with 2 ESXi hosts.

D. * Enable HA and DRS on the ESXi host duster.

E. * Enable Fault Tolerance for the 4 VMs.

*

Create an ESXi host cluster with 3 ESXi hosts.

*

Enable HA and DRS on the ESXi host cluster.

Correct Answer: A


Question 15:

A customer wants to use the Microsoft NU3 clustering feature in Unicast mode in its newly-designed environment. To meet that requirement, what security policies must be configured on the network port group?

A. Promiscuous mode Reject MAC address changes Reject Forged transmits Reject Notify switches Yes

B. Promiscuous mode Reject MAC address changes Accept Forged transmits Accept Notify switches No

C. Promiscuous mode Accept MAC address changes Reject Forged transmits Accept Notify switches No

D. Promiscuous mode Reject MAC address changes Reject Forged transmits Accept Notify switches Yes

Correct Answer: B

https://kb.vmware.com/s/article/1556


Visit our site to get more 3V0-624 Q and As:https://www.pass1day.com/3v0-624.html (142 QAs Dumps)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *